pinkcrow7 kullanıcısının son içeriği

1. pinkcrow7

Motosikletim Çalındı

Merhabalar Dün sabaha doğru kiliti uğrasarak acıp çalmışlar. Sym wolf mavi renk.Kağıthane ortabayırdan. plaka 06 moc 33. Gören duyan olursa iletişim 05449013506 Hakan.
  2. pinkcrow7

ROCKWELL DNA FLASH LOW BOT

Arkadaşlar alıp kullanan varmı? YDS Diablo alacaktım fiyatlar uçmuş.
  3. pinkcrow7

Bayram üzeri şerefsizin yaptığına bakın

Arkadaşlar Hırsız depo kapağını kırmış ve resimdeki hasarı vermiş. Kendi imkanlarımla ne yapabilirim? https://i.imgyukle.com/2019/08/10/oEnFpH.jpg
  4. pinkcrow7

HGS nereden alınabilir

Arkadaşlar 2 haftadan beri bir arkadaşım için hgs almaya çalışıyoruz ancak bir türlü alamıyoruz. Gezmediğimiz PTT kalmadı. Bankalar zaten yok diyor. Şu anda HGS alabileceğim bir yer varmıdır ?
  5. pinkcrow7

Sürücü Kursu Maceram..

Bilgilendirme amaçlı bir yazıdır Arkadaşlar A tipi ehliyet almaya karar verdikten sonra kurs araştırmalarına başladım. Yine bu forumda bir arkadaşın önerisi üzerine Kadıköy Özel Gelişim Sürücü Kursuna gidip görüştüm.Gayet ilgili bir yetkili ile anlaştık.Kaydımı oldum.Gereken belgeleri What's up...
  6. pinkcrow7

Marushin 999RS Hakkında

Arkadaşlar Marushin 999Rs kask almayı düşünüyorum. Tekay Motorda sıfır olarak 999 tl satılıyor. Ancak sahibinden.com da aynı kaskın 2014 üretim tarihli olanını 180Euroya satan mağaza mevcut. Sizce buradan 600 tl gibi bir fiyata satın almak mantıklımı? Bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Yeni mesajlar