pimpstarlife kullanıcısının son içeriği

1. pimpstarlife

Jant Şeridi Arkadaşı

Arkadaşlar merhaba motosikletime uygun bir jant şeridi buldum sonunda, fakat imkansızlıktan (uygulayacak alan, saç kurutma makinesi vs) beceremiyorum bu işi. İstanbul içi jant şeridi çekmeme yardımcı olacak arkadaş arıyorum, yemekti sigaraydı gönlünü yaparım yeter ki bu işi halledeibileyim...
  2. pimpstarlife

2T SUPERMOTO?

4 büyüklerin iki zamanlı arazi motorları nasıldır? (1995-2005) 250 cc sınıfında; Honda'nın CR250 R'ı mı, Yamaha'nın YZ250'si mi, Suzukinin RM250'si mi,yoksa Kawasaki'nin KX250'si mi daha güçlüdür? 17 inç jantları oturtup gerekli ayarlama ve modifikasyonları yaptığımızda hangisinden daha fazla...
  3. pimpstarlife

çalışmıyor acil yardım

arkadaslar TEM otoyolu mehmetçik vakfı opette benzin doldurdum ve motorum tekrar çalışmadı neleri kontrol etmeliyim
  4. pimpstarlife

Kadın sürücüler :))

Bu akşamüstü İdealtepe Sahilyolu Maltepe istikametinde ışıklarda sinyalsiz İspark'a girmeye çalışan bir bayanın kurbanı oldum. Trafik oldukça yoğundu, sağ koridoru kullanarak park etmiş araçlarla akan trafik arasından yavaş yavaş ilerliyordum, ışığın yeşile dönmesiyle gazı açtım ve o da ne...
  5. pimpstarlife

CST gerçekten CeSeT mi?

Arkadaşlar bilenler bilir dünkü o havada Çerkezköy-İstanbul arası 150 kilometre yol yaptım. Motorumda orijinal lastikleri olan CST'ler vardı. Şükürler olsun ki fazla fren yapma durumum olmadı ve otobandan dönüş yaptığım için çok viraja girmedim. Elimde 2500 kilometrede jilet gibi bi 250 cc...
  6. pimpstarlife

Çerkezköy-İstanbul ehliyetsiz?

Yarın Bumoto/Jinling Eagle XR 250'mi satın almak üzere Çerkezköy'e gideceğim. Ehliyetimi emniyetten almama 1 hafta var dosyaları ve para yatırmayı bekliyorum. Fakat motorunu satın alacağım abinin isteği üzerine erken gerçekleştiriyoruz alışverişi. Sizce bu güzergahta ehliyetsiz motora binmek...

Yeni mesajlar