Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a. arkadaşlar FC Moto nk400 almayi düşünüyorum.Uğur motorlu araçları aradim 2020 den sonra 150 nk ve 250 nk dışında diger modelleri ithal etmeyeceklerini söylediler, Mondial servisi bakımını üstleniyor ve genelde buradaki mondial servisinden millet memnun yorumlarda bildiğim kadarıyla gayet...
Arkadaşlar motosikleti alıyosunuz.iyi güselde hiç kişiselleştirmeyi düşündünüzmü?yurt dışında motosiklet modifiyesi hakkında çok dökuman buluosunuzda türkiyede bu konuda bilgi yok denecek kadar az eğer sizinde bu konular hakkında bilginiz varsa birbirimizle paylasalım.Ben bir racing hastası...
Yahu arkadaşlar uzun süredir sitede dolaşıyorum bu konuya hiç değinilmemiş.İsterseniz girişi ben yapayım.Benim için motosiklet hız,heyecan,tutku ve bunun gibi birçok şeyi ifade ediyor.Çünkü bir racing hastasıyım (özellikle r6:cherry: )yanımdan her racing geçişinde kendimden geçiyorum,bir acayip...