Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumdaşlar maksimum 65.000tl bütçem var 0 2. el scooter şehir içi sağa sola git gel yapmalık bir araç arıyorum çok başa bela aldırmayacak basit bir scooter ihtiyacım var gündelik kullanacağım kurye paket tag vs olmayacak görünüş nispeten düzgün bir şey arıyorum tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar internete girdiğimizde çoğu youtuber işte yok abi dandik motor al sen 2. el al düşüceksin ediceksin parçası ucuz olsun hemen 200 300 e motoru toplama şansın olsun felan tarzı yorumlarda bulunuyor motosiklet e başlarken tavsiye olarak. Geçenlerde izlediğim bir videoda da bu tarz bir...
Merhaba arkadaşlar/abiler/ablalar adım Emir Can 18 yaşında ilk motorunu almak için yaz işinde çalışan kısacası taze kan biriyim foruma bir kaç dakika önce kayıt oldum yavaş yavaş incelemeye başladım daha tecrübelilerinizden bilmem gerekenler güzel bilgiler teknikler öğretici videolar konular...