PENDİKSPORCA kullanıcısının son içeriği

1. PENDİKSPORCA

Benzin İle İlgili Herşeyi Değiştirsem Maliyeti Ne Kadar Tutar.

Arkadaşlar Motorum 125 cc Mondial Scooter Sorunun Ne Ve Neyden Kaynaklandığını Bilmiyorum Ama Motor Bayaa Bi Çok Yakıyor Emsallerine Bakıyorum benden kat ve kat daha az benzinliğe gidiyolar yani emin olun test ettim haddinden fazla yakıyor ve ben bu sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum Şimdi...
  2. PENDİKSPORCA

Bir Ustanın Dediğini Diğeri Demiyor Mutlaka Okuyunuz

Daha Önce Bu Yaşadığım Sorunla Konu Açmıştım Ama Tekrardan Açmak Zorunda Kaldım Olaylar geliştiği için Özür Dilerim. Motosikletimle Çok Dik Bir Dağ Yolunda Dağın Zirvesine Tırmanıyodum Benzinimde Çok Azdı Motosikletim 125 cc Bir Scooter Nyse Bir Taşa Geldim Ve Motoru Zorlamak Zorunda Kaldım...
  3. PENDİKSPORCA

arkadaşlar çok önemli ne yapacağımı bilmiyorum yardım acill

arkadaşlar motosikletim geziyordum aklıma ormanın zirvesine çıkmak geldi ormanda yakındı bana ormanda biyere kadar asfalttı ondan sonrası taşlıktı taşlıkta giderken çıkamadığım biryeroldu zorladım biraz zorlayınca motor sitop etti ve gine çalıştırdım ama gazı verince istop etti sonra taşlık...
  4. PENDİKSPORCA

Arka Frene Bastığımda Motor Titriyor.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım çok sinirliyim aslında :D 2 saatte foruma zor kaydoldum güvenlik sorularında bir problem var modlar düzeltin motosikletin rengi ne diyo kırmızı diyom kabul etmiyo herneyse . Benim Scooterimde Şöyle Bir Sorun Var Arka Fren Hiç Tutmuyor Geçen Gün Baktım Hiç...

Yeni mesajlar