pelevenk kullanıcısının son içeriği

1. P

Dağıtımda Çalışan Arkadaşlar Bir Toplanın

bu dağıtım şirketleri arasında en iyi maaş veren hangisidir koşullar hakkında cok konusulmus ama hiç maaştan bahsedilmemiş dominos popeyes burger little ceasers kfc pizza vegas vs vs.... çeşitli yerlerde çalışan arkadaşlar aylık yemek yol agi birlikte kaç tl nakit geçiyor
  2. P

Airoh'ta var mı bir iş?

Arkadaşlar forumda birebir Airohun integral kaskını kullanan var mı. 900tl civarı kask bakarken karşıma geldi. Malzemesi KEVLAR FİBER karışımı ve sadece 1250 gram. bu fiyat aralığındaki kevlar fiber kullanan markalar 300 lira fiyat farkı koymuş. Airoh kullanan varsa malzemesi, ağırlığı...
  3. P

Duke 200 Son Hiz Mevzusu

Duke 200 son hiz 136dir red line girer devir kesilir. Cbr 125in son hizi da Einsteinin izafiyet teorisi gibi inanan var inanmayan var 160 gordum diyen var bayir asagi 180 gidiyor diye sallayan var. Hepsine eyvallah. Ben eski cbrimi 120-125e kadar cikarabildim kusuruma bakmayin. Bunun verdigi...
  4. P

KYK bursu alan arkadas var mi

Ailemizin birikimi sicili en temiz ve borcsuz olan en oldugum icin benim hesapta duruyor. Ustumde kredi karti da var. Seneye kyk odemeli bursuna basvurucam bi sikinti cikar mi. Hesaplarinizi kontrol edip mi veriyorlar. Alan arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Bir de miktar nedir aylik
  5. P

Harley Davidson aksesuarlarına ilgililer

Geçen kış bi tanıdığım idarelik bi HD mont vermişti. mont tekstil ve üstünde omuz sırt korumaları vardı. yani yeni modellerden spor bir monttu.motorla asfaltta düşüp yırtılma testine de tabi tuttum. Kaliteden memnun kaldığım için şimdi araştırıyorum internetten ebayi falan ama bulamıyorum bir...
  6. P

Full koruma eldiven

Ss surucusuyum fakat piyasadaki cogu eldiven tatmin etmiyor. Cogu bi bezin ustune parmaklara ve kemik ustlerine sert plastik konulmus sekilde. Sizden bilekten, deri ve full korumali eldiven onerisi istiyorum. Knox diye bir marka tavsiye ettiler. Var mi boyle aradigim kriterlere uygun kullananlar
  7. P

Kucuk cc yariscilari ve profesyoneller buraya

Yillardir icimi yiyip bitiren bi illet var. Ne zaman basladigini bile bilmedigim bir tutku icimi yiyip bitiriyor. Bunun ilk basta motor kullanmak oldugunu zannediyordum. Ta ki kisa surede sehiricinde motorumdan sikilina kadar. Isiklarda beklemek cukurlarin arasina hayata tutunmaya calismak ya da...
  8. P

13 araliktaki teorik surucu sinavi

Sinav harcimi yatirdim. 13 araliktaki teorik sinava girecegim. Fakat surucu kursum olaganustu ilgisiz. Soyle soyliyim yaz sonunda taksidi aldiktan sonra arayip soran olmadi. Dersi su gun alicaz su gun sinav falan hicbir sey soylenmedi. Site kurallarina uygunsa burdan ismini vermek de isterim...
  9. P

Yeter artik biktik kaziklanmaktan

Firmalar olmus kurumsal dolandirici. Gecen sene kapimiza adamlar gelip her seyinizi biz ustleniyoruz sizi fibere gecirelim 59 tl fatura verin dediler iyi dedik gectik. Fatura son odemesi bir gun gecince interneti kestiler. Ustune 10 tl her ay acma kapama parasi aldilar. Biz kiraciyiz kardesim...
  10. P

Haftasonu

Okuyorum ayni zamanda motor illetinden muzdaribim. Hem okuma masrafim var hem de ekipman masraflarim var. Ve anneneme babama yuk olmak istemiyorum. Cumartesi pazar pazartesi gunleri full bosum evde oturuyorum. Yok mu soyle bu gunlerde calisabilecegim bi is bilen. Kurumsal olur dukkan olur...
  11. P

Bu sene cok senlikli olacak

Bu sene fuara bi cok bize hitap eden 250 cc motosiklet gelecek inaniyorum ki motosiklet satislari da belli oranda artacak cunku piyasada hic kan yok. Insanlar hyo dan kawa ninjadan cbrden sikildi yeni bi seyler ariyor.fiyatlar da ucuz olursa bu sene fuar da sonrasi da bol satisli olacak. En...
  12. P

WR 125 X vs WR 125 R

Arkadailar bugün ilk göz ağrım olan cbr 125imi sattım. Bu yaz farklı bi tarzla başlayacağım. Kararım supermoto oldu. DRZ400 ve XT660 a daha zamanım var. bu sebeple geriye pek seçenek kalmıyor. wr125 r/x bu iki model arasındaki fark sadece lastik mi. eğer lastikse fiyatı ucuz olan r modelini...
  13. P

Motor aksamından akan yeşil sıvı

arkadaşlar 2010 orta kasa cbr 125 kullanıcısyım geçen gün motora doğru eğildiğimde motor parçalarından aka aka gelen bir sıvı(diş temizleme sularına benzer yeşil bi yağ)gördüm bi kaç kere tekrar etti bu sıvı nereden geliyor olabilir ne sıvısıdır bu? anadolu yakasında bu motoru hakkıyla bakacak...
  14. P

Ev taşıyacağım lütfen acil yardım edin

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi yolculuklar dilerim tekeriniz düz bassın. 14 ekim tarihinde evimi taşıyıcam ancak odamı boyamadan taşınmak istemiyorum Renge karar verdim gri renk duvar yapıcam mobilyaları da lake siyah tercih ettim Şimdi sorularıma geliyorum Hayatımda hiç boya badana...

Yeni mesajlar