PegaOfficial kullanıcısının son içeriği

1. P

Hayallerin Ötesinde Bir Motosiklet; GT250R!

Sizce hayal mi görüyor? Eski kasa gt250r 50+ beygir 230 civarı hızlar 600f tokatlamak falan:/
  2. P

Askerlik; Dövme ve Tecil Hakkında

Herkese merhaba, Sanırım Şubat'ta tecilim bitiyor, bittikten kaç ay sonrasına tarih verirler? Onun dışında, yüzümde ve ellerimde dövmeler var, bunlar yüzünden rdm olur muyum? Sinirli bir insanım, ama sakin insan taklidi yapsam falan rdm olmaktan kurtulur muyum? Rdm olmaktan kaçış yoksa, beni...
  3. P

Bu Tarz Bir Motosiklet ve Çevirme Olayları

Herkese merhaba, Elimdeki shadow 600'e bu tarz bir şey yapmak istiyorum. El birliğiyle iyi kötü bir şeyler yapacak çevrem var, ancak kafama takılan birkaç tane de soru var... Aşağıdakilerin aynısı değil, o tarzda bir şey istiyorum. Şase numarası silinmedikçe istediğimi yapabilir miyim? Mesela...
  4. P

Hyosung'un dahil olduğu 250cc yarışları

Herkese merhaba, Gt250r'ın da dahil olduğu 250cc pist yarışları var mı bildiğiniz? Aradım taradım sadece japonlar yarışıyor... Çok eskiden izlemiştim bir tane istediğim gibi, ama şimdi bulamıyorum. Rica etsem birkaç link atar mısınız?
  5. P

Motosikleti Her gün Eve Sokmak

Herkese merhaba. Yüksek giriş bir eve taşınacağız ve ben motosikletimi dışarıda bırakmak istemiyorum. Ona özel demir kafes bile yaptırsam bırakamam, benim odamda durmalı. Apartman girişinde 4 veya 5 basamaklı bir merdiven var (yukarıya doğru). Ben diyorum ki; 160 cm uzunluğunda, 80 cm eninde bir...
  6. P

Silindir Büyütmek Ne İşe Yarar?

Herkese merhaba, Silindir büyütmek ne işe yarar? gt250r üzerine uygulansa ne gibi değişiklikler olur? İlanda gördüm birisi gt250r'a yapmış oradan aklıma geldi.
  7. P

GT250R'ı 600cc yapmak

Arkadaşlar merhaba. Hali hazırda 2 sene boyunca kullandığım gt250r var ve artık 600lük motor alma vakti geldi. Ama ben bir çılgınlık yapmak istiyorum:cherry: 600f kelle motor buldum 5 bin liraya onu alıp güzel bir ustaya gidip hyosungun içine oturtsak diyorum?:queen: Olursa başarırsak çok efsane...