patrickbateman kullanıcısının son içeriği

1. patrickbateman

Kask Önerisi

Önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkürker. Dediğiniz kaska baktım oda baya güzel ve iyi duruyor ama malum vermişten daha fazla verip iyisini almak bana daha mantıklı geliyor hocam, yazdığınız kaska sanırsam interkom takılmıyor. Arkadaşımın Shark Spartan modeli kaskı var baya uzun süre bende...
  2. patrickbateman

Kask Önerisi

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için siz ne önerirdiniz mesela? Agv k6 değermi yada fiyatına?
  3. patrickbateman

Kask Önerisi

Düşüneceğim tavsiye için teşekkürler. 1755506444 Bende öyle düşünüyorum biraz maliyetli ama en azından sağlam olur diye, bakacağız 1 hafta için alacağım kaskı denedim L beden tam oluyor, eksikleride kararsız bırakıyor ne yalan söyliyeyim.
  4. patrickbateman

Kask Önerisi

Banla kardeşim her konuda farklı cevaplar var bunun için, agv için soruyorum cevap veren yok, ilk defa alacağım için fikir almak istiyorum herkes farklı bir şey diyor napalım?
  5. patrickbateman

Kask Önerisi

20-25 bin bandında sağlam diyebileceğiniz kask öneriniz var mı? Pek tecrübem yok, aklımda AGV K6 var, incelemeye gittim, rahat ve sağlam geldi bana açıkçası. Scorpion'un bir modeli vardı, unuttum, 22 bin bandında, onu da denedim, o da iyi gibiydi. Güneş vizörü ve yanında ekstra hafif siyah vizör...
  6. patrickbateman

Kask Tavsiyesi

Agv k6 düşüncem var benimde daha hafif ve daha sağlam geldi bana açıkcası, kutu içerinde vizör yok onu sevmiyorum açıkcası. Hala kararsızım bende alırsanız hangi kask ve neden aldığınızı yazarsanız sevinirim.
  7. patrickbateman

A2 Ehliyet parkurunda U dönüşü nasıl yapılmalıdır?

2 Vites aynı şekil hızı debriyajla hafif düşürüceksin U'ya girmeden, nasıl 8 çizerken döndüğün yere bakıyorsun ordada aynısını yapacaksın, çok basit aslında bende baya zorlandım ama 250 SR ile 1.5 ay çalışıp, sınava naked makine ile girip geçtim sen düşün halledersin bence.
  8. patrickbateman

2.el temiz MT-25 hayal ürünü mü?

Güzel motor ama 2 el alınmaz arkadaşımda vardı aşırı hor kullanıyorlar teker yapa yapa blok yedi motor, sonra sattı bu sefer alan çocukta blok yedi motor, her hangi bir motor tamircisine gidersen en çok göreceğin motorlardan biri olacaktır.
  9. patrickbateman

Atlas 4.0 Almaya Değermi?

Yurtdışından getirmeyi düşünüyorum ortalama 16 17 bandına denk geliyor hoşuma gitti carbon olan siyah modeli çok güzel duruyor, ama bir yandan agv k6 var aklımda kararsız kaldım sizin fikriniz nedir?
  10. patrickbateman

Direksiyon Sınavına Girmezsem

Yerini biliyoruz arkadaşlarla giderim 3 günde halledersek artık.
  11. patrickbateman

5 6 saat en fazla ders almışımdır hocam şimdi rapor alsam bir hakkım yanmaz değilmi 1748430927 3 gün var sınava 3 gün geceleri çıkıp çalışma şansım var halledebilirmiyim? 1748431205 Kurs belgeyi çıkarmış bile hocam rapor almak tek çözüm gibi o zaman bir daha ki ayamı erteliyorlar?
  12. patrickbateman

O zaman aynı şey oluyor neyse giricez artık
  13. patrickbateman

Maalesef öyle demediler hocalar doğru düzgün ilgilenmiyor bana göre, çalışmasam çoktan öğrenirdim ama yapamadım pek fazla, bugün ders varmış bakalım ne öğretecekler hocanın pek umrunda olmuyor genelde, orda motoru verip muhabbet ediyor. 1748427107 Direkt 250 CC verdiler ondan ziyade hoca gelip...
  14. patrickbateman

Elimden geleni yaptım ama derslerle tek olmuyor bence cumartesi gidicem bakalım ne olacak
  15. patrickbateman

Yani hocam benim pek motorla çalışma fırsatım olmadı maalesef işten dolayı 12 saat çalışıyorum muhtemelen sınava gidersem kalıcam.

Yeni mesajlar