Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ticaretin döndüğü bir grup değilde, sadece kullanıcılarının olduğu bir whatsapp grubu var. sohbet muhabbet orada devam ediyor. eğer sorularınız varsa detaylı cevaplayabilirim. eğer istanbulda ikamet ediyorsanız kağıthanede hüseyin ustanın yanına gidin hemen herkes orada takılıyor. her soruya...
uzun zaman sonra tekrar foruma uğrayım dedim.
evet aprilia firması halen ben butik firmayım diye takılıyor. tok satıcı edasındalar ancak gerçekten iyi mal üretiyorlar. şuan 1200add ile 100 bin km barajını geçtim. daha önce belirttiğim gibi ön amortisör keçesi hariç sorun yaşamadım yolda...
çok uzun zaman olmuş buraya yazmayalı. geçen yıl motorum çalındı. 10 gün sonra bulundu motor. motoru teslim aldığımda hurda çevirmişti şerefsizler motoru. bu süreçte tüm parçalarını eksiksiz bulabildim. yani söylenildiği gibi parça sıkıntısı yaşamadım. elimden geldiği için herşeyini kendim...
Sevgili forum ahalisi Sivas merkezde benelli tnt 249-s motorum dün çalındı. 5200 km'de, başka şehire götürülme ihtimali yüksek. bulan veya ihbar eden arkadaşa para ödülü vereceğim. lütfen gözünüz açık olsun. 06ccv138 plakalı, motor Kırmızı şaseler siyah. yamaha koruma takozları var. depoda kemer...
evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi gri renkte olan motor bloğunu silindirlerini tamamını mat siyaha boyatmak istiyorum bunu yaptırabileceğim bir usta veya atölye varmı? veya hiç yaptıran oldumu daha önce.
merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce bir gt 250 aldım makinadan çok memnunum ancak şöyle bir sorunum var makinada 140'ı geçince aşırı dereecede kafa salınımı başlıyor ve makina yolda durmaz oluyor. bunun sebebi sizce nedir.
moğol yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre 20.000 türk erkeğine ihtiyaçları varmış, neden mi ? nüfus oranlamasında 6 kadına 1 erkek düşen moğolistan erkek ithal edecek.
ithal damat olmak isteyen siz sayın mt üyelerini bu gezimize bekliyorum.
moğolistan denen memlekeette su, doğalgaz, petrol...
motorsiklete binmenin tehlikeli bir iş olduğunu hepimiz biliyoruz, ve biz hata yapmasakda karşımızdakinin hatası sonucu ölüm riski ile yaşıyoruz. ve bu riski değerlendiren sağlık kuruluşları genellikle bizlere sağlık sigortası veya hayat sigortası yapmıyorlar zira hepimiz yüksek risk grubu...
merhaba arkadaşlar bu bahar da, satmaktan pişmanlık duyduğum motorum olan hyosung gt650 comet'imi tekrar alacağım.
ve kafamda bir güneydoğu ve suriye gezisi var. geçen sene buralara giden arkadaşlarım motorlarında en çok hararet problemi yaşadıklarından şikayet ettiler.
ve bende kendimce...
aslında uzun zamandır açmak istediğim bir konuydu. bu güne nasipmiş.
konununun özeti şu şekilde uzun yolda gezilerde gaz açtığımızda özellikle süper sport modellerinde yapılan egzoz modifiyeleri neticesinde süratli bir şekilde araçların yanından geçtiğimizde ani olarak duyulan sesten dolayı...