Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ,
Başlıktan anlayacağınız üzere Piaggio X10 motorum için brembo fren balatası arıyorum .
Daha önceki motorlarımda yine brembo kullandığım ve memnun olduğum için motora dair tecrübesi ve bilgisi olan var ise paylaşmasını rica edeceğim .
Eskiden florya suzuki bayiinden bulurdum ama...
Merhaba ,
Ürün haziran ayında alınmıştır. Dirsek bölgelerinde küçük deformeler var bundan dolayı uygun fiyata veriyorum .
Sıfır fiyatı 2600 TL dir .
İlan ...
Merhaba :king::king:
Uzun süredir aktivite düzenlemediğimizi minik grubumuzu bir şekilde bir araya getirip . Yarım günlük bol resimli ve eğlenceli bir sürüş yaptık.
Buradan sohbet ettiğimiz diğer motor sevdalılarına selam olsun :rendeer:
Bisikletlerimizin marka model akışı :
1.Cbr1000rr (...
Merhaba ,
Halkalı civarında olup artçılı yol yapanlar ile görüşebiliriz . Yol derken yunanistan , bulgaristan hafta sonu etkinlikleri gibi düşünebilirsiniz .
Gözümüz keser ise italya dahil :bounce:
Merhaba ,
Uzunca bir süre 35 yıl kadar Anadolu yakasında oturduktan sonra 2016 itibarı ile Avrupa yakasına taşındım. Halkalı civarında oturan arkadaşlar ile toplaşmak sohbet etmek isterim .
Aynı tarz ve fikirlerde ortak kişiler olması açısından 2 satırda kendimi ifade edeceğim .
1...
Merhaba ,
Yurt dışından aldığım lakin sipariş verirken dikkatsiz davrandığım için :pr: telefonuma uymayan telefon tutacağı satılıktır .
Ürün 4.7 inç genişliğinde olup bu ölçüye kadar olan tüm telefonları destekliyor. ( Bendeki 5.2 :pr:)
Ürünü aldığım fiyat 7 dolardır . Aynı fiyata vereceğim...
Merhaba ,
2012 model model motosikletim #karatosun için headers parlatma işlemi yapmak istiyorum . İnternet üzerinden yaptığım araştırmada olaya en uygun "kullanım kolaylığı vs" #yoshimura destekli http://www.stainmagic.us/ stain-magic adlı ürün olduğunu gördüm .
Ürüne ait video ...
Öncelikle merhaba ,
Elimden geldiğince ve Türkçe'min yetebildiği kadar son yaptığımız seyahate dair bilgiler paylaşacağım .
Elimizdekiler sırası ile .
2012 CBF1000 nam'ı değer #karatosun , sevdiceğim ve ben .
Çanta olarak topcase shad sh48 yan çantalar sh36 tercih ettik .
Lastikler ise...
Geçtiğim yıldan bu zamana kadar ha bugün ha yarın diyerek ufak turlar yaptım ( dubrovnik rotasından sonra hiç biri kesmemiş idi ) :pale:
Bu sene izin olayı ve işlerin biraz garip olmasından dolayı 7 günlük bir rota ile yollara düşeceğim . :bounce:
Seyahate sevdiceğim ve karatosun'un ile...
Merhaba ,
Kullanmakta olduğum Cbf1000 abs motosikletim için fren pad'i bakıyorum . Bakarken öncelikle bilindik markadalar olan brembo ve ebc ürünlerine baktım . Fakat web üzerinden bakarken organik ürünlerin disk ve sistem için daha başarılı olduğu yönünde bir kaç yazı ile karşılaştım .
Bu...
Evet başlıktan anlayacağınız üzere Pirelli Angel GT lastik almaya karar verdim . Fakat lastik fiyatı ile ilgili çok garip bir fiyat skalası var .
Ebatlar :
Front tyre: 120/70 ZR17M/C (58W)
Rear tyre: 160/60 ZR17M/C (69W)
Takım fiyatı kargo dahil 940 ile 1040 arası değişiyor . Bende buradan...
Merhaba ,
Kız arkadaşım ve bir yada iki arkadaşın dahil olacağı ( 2 yada 3 motosiklet ) 10 günlük doğu avrupa rotamızı sizler ile paylaşıyorum . Daha önce bu rotada süren yada rota üzerinden yaşayan veya bu tura zaman , para ve koşullar bakımından müsait olanlar var ise katılım ve paylaşımda...
Konu ile ilgili olanlar bilebilir Volvo firması denizcilik için geliştirdiği sprey tüplerde satışa sunulacak şeklinde reflektif tekstil boyaları geliştirdi.
Benim gibi siyah tutkunu olup :bounce: fosforlu yeşil inşaat yeleği giymek :P istemeyenler için güzel bir alternatif olabilir lakin...
Artık benim için geleneksel olacak şekilde avrupa turu özellikle selanik , kavala ve varna hattında seyahatlerime başlamayı düşünüyorum .
Bunun dışında birde Uzun Avrupa planlıyorum ( İtalya - Alper - Avusturya ). Bu konuda bilgi ve sürüş katılımı sağlayacaklar için ortak bir başlık olacağını...
Arkadaşlar merhaba :cherry:,
2015 yılı için birden çok sefer hafta sonları belki + 1 gün olmak kaydı ile kısa turlar yapmayı planlıyorum .
Yukarıda yazdığım yerler ile ilgili bilgi paylaşımında bulunur iseniz sevinirim .
Aynı rotalara gitmiş biri olarak farklı gözlerden dinlemek daha verimli...