Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar çelik motor tiger 150 2 ay önce aldım satma sebebim arkadaştan uygun fiyata ms3 buldum alablirsen onu alcam
motor 2008 model 17800km de bakımları ilk aldığımda agır bakımı yaptırdım yag hava filtresibujı sibop ayarı hepsinş yaptırdım
motor takozları kendim değiştirdim sorunsuz...
Arkadaşlar herkeze çok çok selam niye ustalara gitmeyen kardeşim parça kaç para 5 tl kaça olur kardeş 50 tl parça kaç para 17 tl kaça olur kardeş 100 tl parça 14 tl kaça olur kardeş 100 tl ben esnafım ben 1 saatte 2 saatte 70 80 tl kazanmıyorum kımin saat ücreti 60 70 80 tl bana bu söleyin...
Arkadaşlar dün gece motorum kitledim ilk acemilik işte arka disk e asma kilit vurdum(kilit orj emniyetli olanları var daha almadım ) sabahı motorum temizledim dedim bi çalıştırayım marşa bastım tak tuk küt stop ettim ne oldu demeye kalmadı baktım kliper aşağı doğru sallanıyo eyvah kliperin...
Arkadaşlar herkeze merhaba yeni üye oldum site gayet iyi keyifli konular var.aynı zamanda yeni scooter kullanıcısıyım 2 ay oldu tiger 150 aldım hesapta kendimi geliştircem 1 haftada geliştirdim nese konumuza geçelim
motoru aldığım zaman gidon tuttum motoru salladım arka taraf köpek kuğruğu gibi...