Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ingilizce ve ispanolca forumlar okudum farklı sebepler hep inat ettim ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------
karburatore kadar herşey sağlam
Yeni karbüratör bi kanuni parasına ve yurtdışından bir ay beklemek gerek ben de biliyorum almayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Jikleyle gidecek gibi oluyor yine puff stop ayarlar tam orjinalinde jetler temiz şamandıra da...
beklediğim mesaj buydu işte sağol darkmotor. hava kompresörle jetleri kontrol ettim açık gibi acaba slide açılmama sorunu olabilir mi? yani doğru kurulum yaptım elimle kontrol ettim yay itiş yapıyor. jet temizleme işini güzelce yaptım ışıkta kontrol etim fakar jetlerin bağlı olduğu...
search 16 bilmiş değilim ki soruyorum burda ama alakasız cevaplar geliyor motor sökup takabilirsin bu başka birşey basit bi sorun gibi geliyor bana aama karbüratörden pek anlamıyorum bu sorunun cevabını verebilecek kişiler var onlardan cevap bekliyorum hava ayarı dediğin ayar iyi rolantide...
rölanti çok ıyı yedek beyin ( cdi) var onla da denedim aynı bujiler yeni hava filtre temiz karbüratör diyaframlı manifolt yeni üst manifolt temizyırtık yok diyafram iğne vs sağlam jetler açık
şamandıra ayarı nasıl yapılır bilmiyorum