ozgur_ayaz kullanıcısının son içeriği

1. ozgur_ayaz

Telefonu Aksiyon Kamera Olarak Kullanma

Merhaba, Telefonu aksiyon kamera olarak kullanmak çoğumuzun aklına gelmiştir fakat nasıl tutturulur, düşer mi gibi sorulardan dolayı deneyememişizdir. Ben de bu sorularınıza cevap olacak şekilde nasıl yapıldığını yabancı kaynak youtube videolarından öğrendim ve daha basit bir yöntemle olayı...
  2. ozgur_ayaz

RKS RKS Rk 125

Tasarımı İtalya'da gerçekleştirilen ve İtalyan kalitesini barındıran bu model ile tüm gözler üzerinizde olacak. 5 Yıl, 30.000 km Garanti RKS tarafından sektöre ve yollara damga vurmak için geliştirilmiş ve dizayn edilmiş olan RK125 modeli için ayrıca güveni ve kalitemizi hemen keşfetmeniz için...
  3. ozgur_ayaz

Alarmlı disk kilidi

Herkese merhaba, *Öncelikle bunun reklam değil, kilitler hakkında yardımcı olmak amacıyla kullanıcı incelemesi olduğunu belirtmem gerekiyor :cat: Dün itibariyle motorumu aldım ve daha öncesinde alarmlı disk kilidi araştırmalarım neticesinde MTS disk kilidini almıştım ve kısaca video şeklinde...
  4. ozgur_ayaz

Antalya'dan Merhaba

Herkese merhaba, Antalyalıyım ve burada yaşıyorum. İsmim Özgür, Endüstri Mühendisiyim. Yaş 24 ::asker:: . 7-8 senelik Cup motor sürücüsüyüm (Jianshe 110). yakın zamanda ilk motorumu almayı planlıyorum (Rk 125).::sm_smile