Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle herkese selamlar.forum da uzun zamandır araştırmama rağmen net bir çözüm yolu bulamadım.Havalarında ısınmasıyla motosikletim aşırı ısı yaymaya başladı :) (suzuki xf 650 hava+yağ soğutma) tamam yağ radyatörü var iyi güzel ama şehir içi ve arazi 1. vites cayır cayır yanıyor :( aklıma ilk...
Slm,manyetik okuyuculu motosikletlerde sanırım bu sorun kronik.benm bildiğim suzuki burgman 400,suzuki sv650,v-strom,xf650 gibi modellerde hız okuyucu ön teker milinden bir mıknatısın dönmesiyle manyetik hareketi algılayan bi mıknatıs(rotor)ve okuyucu.
bu sistemde genelde mıknatısın önteker...
selam arkadaşlar uzun zamandır hayalini kurduğum gs 500 hayalini bi süre daha erteliyecem:( ucu ucuna denkleştirip temizini bulmak zormuş bunu farkettim diğer alternatifim şimdilik 2003 2004 cbx 250 almak.balıkesirde bu motor yok geneldede hep istanbulda..4000 tl nin altında siyah cbx satılık...
selam arkadaşlar gs 500 arıyorum feci bi şekilde.rüyalarıma girmeye başladı bu alet tam bi erkek motoru cbf 250 ye niyetlenmiştim ama 184 boya biraz küççük kaldı altımda ve yedek parçaları fecii pahalı.yaklaşık 5 aydan beri girmediğim forum okumadığım yorum bakmadığım ilan kalmadı öğrenci...