ozganugur kullanıcısının son içeriği

1. ozganugur

Kaskım Belkide Hayatımı Kurtardı

Bir anımı paylaşmak istedim sizlerle. İki gün önce 22:00 civarı arkadaşımla buluşmak üzere evden yola çıktım. Daha bir kaç sokak geçmişken motorun sesinde bir değişiklik olduğunu farkettim. Fakat motorda problem yoktu. Sadece ben kaskımı evde unutmuştum. İlk defa motora kasksız bindiğim içinde...
  2. ozganugur

İstanbuldan Antalyaya Cbf150 ile gitmek

Merhabalar. Ben akdeniz üniversitesinde öğrenciyim. Kendime 2. el Cbf150 almayı düşünüyorum. Fakat antalyada fiyatlar bayağı uçuk olduğu ve hor kullanıldığı için istanbuldan alacağım. Gelelim esas soruma; Motoru istanbuldan aldım diyelim. Çok az motor tecrübem var. Yavaş yavaş bir kaç günde...
  3. ozganugur

Motor almak için Staj :)

Merhaba... ekim ayında ehliyetimi alıyorum gelişim sürücü kursundan... kendime hyosung 250r almayı düşünüyorum. zincirlikuyu yapı meslek lisesi iç mimarlık bölümünde okuyorum. haftada 3 gün staj yapıcagım 200 tl maaşla staj yeri arıyorum. maaşsız cok yer var fakat maaş alamazsam motorda...
  4. ozganugur

Korkuyorum

merhabalar.. ben ekim ayı sınavına girip ehliyetime kavuşacagım ve ilk işim gidip kendime kask,eldiven,deri mont,pantolon vs almak olacak. ve motor olarakta hyosung 250r düşünüyorum. fakat forumda gördügüm kaza haberleri ve özellikle Onlar Hep Bizimle Birlikteler bölümünde okuduklarımdan sonra...
  5. ozganugur

Selamlar...

Merhaba ben Uğur, 17 yaşındayım aylardır forumu sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sayenize çok şey öğrendim ekim ayı ehliyet sınavına kayıt yaptırdım, ehliyeti alır almaz kendime motor almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar