Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önümüzdeki yaz sizden fikir alırım dediğim kısımdan bahsediyorsunuz sanırım. Orada dalga geçme vb. bir anlam yok yapıcı bir eleştiri yaptığı için gerçekten fikir danışacaktım
Benimki muayneyeden geçti ama bu farla değil düz yuvarlak far ve ayna takmıştım garantiye almak için ruhsattaki renkle aynıysa far sinyalde sorun yoksa geçiyor
Teşekkür ederim
1759494917
Öyle yapıyorum zaten yalnız AC/DC değil Rammstein🤘
Custom konusundada aynı fikirlerdeyiz belli bir kalıp yapılan işleri tekdüzeleştirir
Evet;aynaya bakmak için kafayı eğmek gerekiyor maalesef
Teşekkür ederim. Benimde aynalardan şüphem vardı ancak ara sıra ayarı bozulsada net gösteriyor aralardan geçeceğim zaten kıvırabiliyorumda
1759487210
Clip on gidon aklımdaydı aslında neden yapmadığımı hatırlamıyorum bile. Seleye gelecek olursak evet tek kişilik sele daha şık görünüyor ama...
Yaz başında başladığım motoru geçen hafta bitirip üniversiteye getirdim . Çalıştığım için düzenli vaktim olmuyordu o yüzden ufak tefek kozmetik eksiklikleri var zamanla düzelteceğim. (Motorun orijinali Rks Titanic 150-R)
İyi günler Cafe Racer projemin sonuna geliyorum ön far için Wunderwaffe farı bastırıyorum fotoğraflara ekleyeceğim. Önerileri olan eksik birşey görenler paylaşabilir (Elcik, arka far sinyal ve yan kapaklar yolda, depo boyanacak)
çok bir beklentin yok zaten ceza yemeden tatlı bir ses alayım yeter ayrıca tek silindir makinalardan mükemmel sesler alan arkadaşlarım var (çatara patara)