Özdural kullanıcısının son içeriği

1. Ö

Cafe Racer Projem Son Hali

Okul zamanı Aydın, yazın Mersindeyim abi. ön 110 arka 150 lastik var (orijinalde ön 90 arka 110 diye hatırlıyorum) virajlarda üzmüyor
  2. Ö

Önümüzdeki yaz sizden fikir alırım dediğim kısımdan bahsediyorsunuz sanırım. Orada dalga geçme vb. bir anlam yok yapıcı bir eleştiri yaptığı için gerçekten fikir danışacaktım
  3. Ö

Benimki muayneyeden geçti ama bu farla değil düz yuvarlak far ve ayna takmıştım garantiye almak için ruhsattaki renkle aynıysa far sinyalde sorun yoksa geçiyor
  4. Ö

Rammstein'ında yaşı 60'a dayandı ihtiyar sayılmazsınız
  5. Ö

Teşekkür ederim 1759494917 Öyle yapıyorum zaten yalnız AC/DC değil Rammstein🤘 Custom konusundada aynı fikirlerdeyiz belli bir kalıp yapılan işleri tekdüzeleştirir Evet;aynaya bakmak için kafayı eğmek gerekiyor maalesef
  6. Ö

Teşekkür ederim. Benimde aynalardan şüphem vardı ancak ara sıra ayarı bozulsada net gösteriyor aralardan geçeceğim zaten kıvırabiliyorumda 1759487210 Clip on gidon aklımdaydı aslında neden yapmadığımı hatırlamıyorum bile. Seleye gelecek olursak evet tek kişilik sele daha şık görünüyor ama...
  7. Ö

Yaz başında başladığım motoru geçen hafta bitirip üniversiteye getirdim . Çalıştığım için düzenli vaktim olmuyordu o yüzden ufak tefek kozmetik eksiklikleri var zamanla düzelteceğim. (Motorun orijinali Rks Titanic 150-R)
  8. Ö

Cafe Racer Projem

Biraz yoğun çalışıyordum fırsat bulamadım, akşam ekleyeceğim 1756369783 Akşam ekleyeceğim hocam 1756369790 Teşekkür ederim 1756401274 1756401362
  9. Ö

Cafe Racer Projem

Forumda yeniyim nasıl sağlıklı yükleyebilirim?
  10. Ö

Cafe Racer Projem

İyi günler Cafe Racer projemin sonuna geliyorum ön far için Wunderwaffe farı bastırıyorum fotoğraflara ekleyeceğim. Önerileri olan eksik birşey görenler paylaşabilir (Elcik, arka far sinyal ve yan kapaklar yolda, depo boyanacak)
  11. Ö

RKS TİTANİC 150-R EGZOZ

çok bir beklentin yok zaten ceza yemeden tatlı bir ses alayım yeter ayrıca tek silindir makinalardan mükemmel sesler alan arkadaşlarım var (çatara patara)
  12. Ö

RKS TİTANİC 150-R EGZOZ

İyi geceler arkadaşımla proje motoru olarak rks titanic 150r cafe racer yaptık bildiğim kadarıyla cg blok en güzel tok sesi nasıl alabiliriz

Yeni mesajlar