Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. 22 yaşındayım 1-1.5 yıl önce sınava girmiştim ehliyeti bu hafta bastırdım. Biraz Beylikdüzü içinde takılmalık bi kaç haftalığına kiralamak istiyorum. Böyle bi imkan var mı sizce ? Kiralama yapan
Fiyatlar ne alemde olur
Merhabalar abiler kardeşlerim. Çapada okuyorum. Okula 2 km uzaklıkta eve çıktım yürümek istesen yürürsün ancak yarım saat yürümek yerine 5-10 dkda rahatça gitmek istiyorum. Yani günlük 5kmye yakın yapacağım uygun yollu bir öneriniz var mıdır elektrikli bisiklet olur bisiklet kiti olur scooter...
Arkadaşlarım abilerim merhaba öncelikle. B ehliyetim var. 1 yıl önce de 2016 Eylülde a2 için sınavlara falan girip sertifikamı aldım ancak hala işletmedim ehliyetime. Randevu almadan önce ne gibi işlemler yapmam gerekiyor öncelikli 3 merak ettiğim soru 1) hangi bankaya gidip ne kadar yatırmam...