ozanarslan kullanıcısının son içeriği

1. O

Bu Civata Nedir?

Global'dekilerin motoru görmeden hayati konularda masa başından ahkam keseceklerini hiç sanmıyorum, büyük ihtimal motoru lokal servisime göstermemi isteyeceklerdir ama dediğiniz doğru, mail atmaktanda bir zarar gelmez. Belki birşeyler çıkar. Dönüşle ilgili buraya bilgilendirme yaparım, fikir...
  2. O

Bu Civata Nedir?

Doğru söylüyorsunuz, Ankara'da eski kışlardan maalesef eser yok. Özellikle yağış anlamında ama yinede sıcaklık 0-15 derecelerde. Gerçi kışlama dediğim şeyde öyle aman aman birşey değil (millet neler yapıyor); motoru padock'a çekip, benzini fulleyip, aküsünü ayda bir evde şarj etmek için...
  3. O

Bu Civata Nedir?

Çin malı motor alsaydım bir şekilde “unutulmuştur” der, bu kadar önemsemezdim. Ama sıfır Honda alıp da hiçbir global forumda benzer durumu yaşayan kimseye denk gelmediğimden, paylaşmak istedim. Doğru söylüyorsun. Aslında benim de en başından beri kuvvetli tahminim, o parçanın maşa-şase...
  4. O

Bu Civata Nedir?

Sinan hocam, motoru Honda'dan teslim alırken ne benim öyle bir talebim oldu nede tekniker arkadaşlarla, seleyle ilgili aramızda herhangi bir diyalog geçti. 1767631445 Hayır, bu 2 adet pul civataya sabit değil, üstünde rahatça hareket ediyorlar.
  5. O

Bu Civata Nedir?

Selamlar herkese. Burayı uzun süredir takip ediyordum, üye olup yazmakta bugüne kısmetmiş. Ekim ayında sıfır aldığım Honda CB500’ün aküsünü kış için sökmeye hazırlanırken, sele altı bölgesinde, üzerinde iki adet spacer bulunan, yaklaşık 15–20 cm uzunluğunda bir civata/mil buldum. Bu parça...