Ozan88 kullanıcısının son içeriği

1. Ozan88

RKS DES 125 Kalkışta Titreşim Neden Olur ?

Herkese selamlar diliyorum. Kız arkadaşıma yeni sıfır QJ Motor üretimi RKS DES 125 scooter aldık. Şuan 920 km oldu. Rodaj bakımı kendim yaptım. Putoline yarı sentetik scooter yağ kullandım. Son günlerde motoru çalıştırıp hafif gaz verip kalktığında motor da titreşim hissedilir derecede arttı...
  2. Ozan88

Yaz sonunda genelde motosiklet kampanyası olur mu?

136 bin TL 2025 model 250nk sıfır satıyor bayi Ümraniye'de.
  3. Ozan88

RKS motor satış sitesi ? fiyatları çok uygun geldi ? resmi sitemi ?

Evet hocam bende şimdi sizin mesajı görünce o noyu aradim. Kullanılmamaktadır dedi. Yani üç kağıtçı bunlar o zaman.
  4. Ozan88

bana bak ben inatla alıcam edicem demiyorum dimi. adam gibi , insan gibi buradaki arkadaşların fikirlerini düşüncelerini soruyorum. herhangi birşey aldığımda yok anladınmı. hadi bak işine şimdi.
  5. Ozan88

onu biliyorum hocam. bu shop sitesi yani direk satış sitesi gibi gözüküyor. isim hakları domain mayıs 2025 te satın alınmış. acaba direk fabrika satış mağazasımı diye emin olmak istedim.
  6. Ozan88

arkadaşlar rks motor bu sitesi https://rksmotorshop.com/ resmi sitemi acaba ? fiyatları bana baya uygun geldi ama tam emin olamadım. bir bakarmısınız rica etsem ? https://rksmotorshop.com/
  7. Ozan88

Sıfır Arora ARS 200 mü ikinci el Hint mi?

Yerli montaj Hint almada ne alırsan al.
  8. Ozan88

Kardeşim farklı ilde motoru bende satış vekalet konusu yardım !!

Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar 🙂
  9. Ozan88

Kardeşim farklı ilde motoru bende satış vekalet konusu yardım !!

Selamlar arkadaşlar. Şimdi kardeşimin bir motosiklet var. Motosiklet ruhsat falan herşey bende. Ben istanbuldayım kardeşim farklı bir ilde. Bunu satıyor alıcı'da istanbulda olduğu için satışı ben yapmak zorundayım. Kendisi satışı direk farklı ildeki noterden verebilirmi ? Yoksa bana vekaletmi...
  10. Ozan88

Liqui Moly 10W-40 4T Street Race Tam Sentetik Yağ Satılır mı ?

vazgeçtim hocam satmaktan. biraz araştırım scooter sorun çıkarmaz ise kullanırım. olmadı dediğim gibi tanıdık eş dost birine hediye ederim.
  11. Ozan88

çok haklısın hocam. empati kurduğun zaman içine başka birşey karıştırmadığı ne malum dersin haklısınız. scooter sorun çıkarmaz ise kullanırım. olmadı eş dost tanıdık birilerine hediye ederim.
  12. Ozan88

en iyi yağ markası söyleyinde bilelim hocam aydınlatın lütfen bizi :giggle:
  13. Ozan88

Arkadaşlar yaklaşık 20 25 gün önce oilmarkt sitesinden 4 litre liqui moly 10 40 street race tam sentetik yağ satın aldım. Piyasadaki en pahalı en iyi yağ diye geçiyor. Sadece 1.4 litre kullandım , sanırsam 2.5 litre'den bir tık fazla bir yağ kaldı içinde. Bunu satabilirmiyim ? Satma sebebim...
  14. Ozan88

Ruhum Supersport Diyor, Hanım Touring - (600RR içerir)

Aslında sana medeni bir şekilde uzun bir cevap vermeyi düşünüyordum , taki bulunduğun ili görünce kestirip atmayı düşünüyorum. Asıl kölelik sizin gibi zihniyetlilerin eşlerine karşı uyguladığı baskıdır.

Yeni mesajlar