Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar diliyorum. Kız arkadaşıma yeni sıfır QJ Motor üretimi RKS DES 125 scooter aldık. Şuan 920 km oldu. Rodaj bakımı kendim yaptım. Putoline yarı sentetik scooter yağ kullandım. Son günlerde motoru çalıştırıp hafif gaz verip kalktığında motor da titreşim hissedilir derecede arttı...
bana bak ben inatla alıcam edicem demiyorum dimi. adam gibi , insan gibi buradaki arkadaşların fikirlerini düşüncelerini soruyorum. herhangi birşey aldığımda yok anladınmı. hadi bak işine şimdi.
onu biliyorum hocam. bu shop sitesi yani direk satış sitesi gibi gözüküyor. isim hakları domain mayıs 2025 te satın alınmış. acaba direk fabrika satış mağazasımı diye emin olmak istedim.
arkadaşlar rks motor bu sitesi https://rksmotorshop.com/ resmi sitemi acaba ? fiyatları bana baya uygun geldi ama tam emin olamadım. bir bakarmısınız rica etsem ?
https://rksmotorshop.com/
Selamlar arkadaşlar. Şimdi kardeşimin bir motosiklet var. Motosiklet ruhsat falan herşey bende. Ben istanbuldayım kardeşim farklı bir ilde. Bunu satıyor alıcı'da istanbulda olduğu için satışı ben yapmak zorundayım.
Kendisi satışı direk farklı ildeki noterden verebilirmi ? Yoksa bana vekaletmi...
çok haklısın hocam. empati kurduğun zaman içine başka birşey karıştırmadığı ne malum dersin haklısınız. scooter sorun çıkarmaz ise kullanırım. olmadı eş dost tanıdık birilerine hediye ederim.
Arkadaşlar yaklaşık 20 25 gün önce oilmarkt sitesinden 4 litre liqui moly 10 40 street race tam sentetik yağ satın aldım. Piyasadaki en pahalı en iyi yağ diye geçiyor. Sadece 1.4 litre kullandım , sanırsam 2.5 litre'den bir tık fazla bir yağ kaldı içinde. Bunu satabilirmiyim ? Satma sebebim...
Aslında sana medeni bir şekilde uzun bir cevap vermeyi düşünüyordum , taki bulunduğun ili görünce kestirip atmayı düşünüyorum. Asıl kölelik sizin gibi zihniyetlilerin eşlerine karşı uyguladığı baskıdır.