oyesilay kullanıcısının son içeriği

1. O

Bayan sürücü dikkatsizliği sonucu ilk kazam

Herkese merhaba; Dün maalesef ilk kazamı yaptım. Crf 250 l motosikletimle kavsaktan cıkıp gidiş ve geliş iki yön olan yola girdim.10 m gitmemiştim ki birden sağ ön tarafımda istikamet eden opel corsa araç yolun karşı tarafında olan bp benzin istasyonuna girmek için aniden önüme kırdı.Tamda...
  2. O

Crf 250 L takas düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar; 5000 km de motoru sıkıntısız az çok arazide kullanılmış CRF 250 L sahibiyim.2013 model aralık 2013 trafiğe çıkışlı. 2 senelik garantisi vardır.ilk kullanıcısıyım. Motosikletin ufak tefek çizikleri mevcuttur.Haliyle arazide kullandım.motor bloğu temizdir. min 2011-2012...
  3. O

cross bot

Arkadaşlar geçen araziye çıktık herkeste dizlik bot korumalıklar vs kendimş tarzan gibi hissettim o yüzden botla ve elcik koruma ile başlıyorum. acerbis falan baktım fiyat biraz tuzlu malum euroda tavan yaptı. alternatif olarak ne olabilir bileği kaval kemiğini koruyacak yaz sonuna kadar...
  4. O

crf 250 l enduro modification

arkadaslar motosikletimle ilgili sadece 2 skntim var; 1-koltuk uzun yolda cok yoruyor 2-ruzgarli havada cok ruzgar yiyiyorum. simdi koltuk konusunda izmirde ne yapilabilir daha rahat bir koltuk yaptirabilirmiyim? tour cam ekleyebilirmiyim. biliyorum her iki istegimde yabanci sitelerde mevcut ama...
  5. O

Köpek saldırıları...

Arkadaşlar sizinde başınıza geliyor mu bilmiyorum ama son zamanlarda belirgin köpek saldırısına uğruyorum. Biliyorsunuz ülkemizde başı boş kedi ve köpek çok.Başıma en az 5-6 defa geldi bende paylaşmak istedim. Büyük köpekler genellikle yanlarından geçerken saldırıyorlar.Kendimi bir kere...
  6. O

3 kask arasından sizce hangisi

Arkadaşlar Selam. Crf 250 l ;aksilik çıkmaz ise 20 kasım gibi motosikletim elimde olucak.Daha sonra forumlarda daha aktif olacağım Bir süredir motosiklet araştırması yaptığım gibi kask araştırmasıda yapıyordum.Gönül isterki AGV ax-8 arai tour gibi kask alıp kullanayım fakat bütçem o kadar...
  7. O

Kazadan kaçınmak için neler yapmalı?

10senedir ehliyetim var,28 yasındayım ve bugune kadar sadece küçük bir talihsizlik yaşadım arabayla oda sarıda geçen bayan şöförün (arkasindan bende sariyi yakalarim dusuncesiyle)aniden durmasıyla birlikte saatte 30km ile arkadan vurmam oldu.Azcık kaporta hasarı ile atlattım. Çok dikkatli bir...
  8. O

Baslangic icin 125 lik enduro/off road tavsiye

Selam. 2003ten beri trafikteyim.Bi fiil scooterda kullandim dengem iyidir vs. ilk motorum olacak; Ben hiz meraklisi degilim.max 120 km yapabilecek,150-200 km lik uzun yolda rahat gidebilecek enduro/off road bir motor bakiyorum.Kasimda ehliyetimi aliyorum simdiden bakmaya basladim. 1.77 72 kg im...