ouzz* kullanıcısının son içeriği

1. O

Kanunu Merlin S ?

Başlangıç olarak Sym Fiddle2 almayı düşünüyordum fakat bu motorla karşılaştım, kararısz kaldım. Aklımı çelen kısmı rahatlıgı ve Fiddle'a kıyasla daha geniş olması.Sıfır fiyatı 3800TL fakat ben 2. el alıcam çünkü sıfır alırsam ekipmana para kalmıcak ::igne:: Ekipman içinde 700 lira ayırıcam...
  2. O

BAŞLANGIÇ OLARAK SYM FİDDLE 125 ?

Seneye alıcağım motoru kararlaştırdım,3.500 bütçem var.Scoter ile baslamak istiyordum yoksa daha çok seçenek var.Birazda yakısıklı scooter olsun istedim.Nasıl değerlindiriyorsunuz ?
  3. O

Regal Raptor Daytona 350 ?

2 sene sonrasında almaya plandıgım Daytona 350 sizce nasıl bi tercih abilerim ve bunun baslangıc motoru oldugunu da unutmayın. Bütcem 8.000 lira ekipman buna dahil değil.Aslında chooper pek tarzım değildir ama bu bi farkli geldi haliyle HD'e benzetmişler biraz ve o fiyata alacagım 250 lik...
  4. O

İstanbuldan Selam. Henüz 15 yaşındayım

Merhaba abilerim. İstanbulda oturuyorum.Forumda eski bi hesabım vardı fakat giremiyordum 1 yıldır yoktum, yeni açma gereği duydum.Yaklaşık 3 yıl önce motorlara ilgim alakam başladı ve o günden beri hiç bitmedi.3 yılda ne öğrenebileceksem öğrendim diyebilirim. Lise 1'deyim ve boyum basketboldan...