otchill kullanıcısının son içeriği

1. O

istanbul için kışlık mont mu? 4 mevsim mont mu?

Arkadaşlar merhaba, Bu konu birkaç kez açılmış, ancak benim durumun biraz daha farklı olduğu için birde sizlere sormak istedim. İstanbulda yaşıyorum, Xmax scooter kullanıyorum, bir adet dainese marka yazlık fileli montum var, çok memnunum.. Ancak kış mevsiminde yağmurluk ile kullandığımda dahi...
  2. O

torch suit pro tulum kullanımı

Herkese merhaba, İstanbulda yaşıyorum, kış mevsiminde de motoru kullanmaya karar verdim. Bu sebepten dolayı torch suit pro tulum almayı planlıyorum. Bu tulumu yakın zamanda alıp kullanan kişiler yorum yapabilirler mi? Memnunlar mıdır? İstabul'da kış şartları için yeterli midir? iş kıyafetinin...
  3. O

Yağmurda vizör temizleme

Arkadaşlar merhaba, Yağmur yağarken vizörünüzü nasıl temizliyorsunuz? Yağmur damlaları vizörde görüşü kısıtlıyor. Kullandığım kışlık eldivenlerde vizör temizlemek amacıyla parmaklarına herhangi bir parça eklenmemiş. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  4. O

shoei qwest mi gt air mi nxr mı?

arkadaşlar merhaba, yarın sabah kask almaya gideceğim, bu 3 kask arasında kaldım. Motorum xmax 250, kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler mi? not: qwest sharp testi 5 yıldız nxr sharp testi 4 yıldız gt air sharp testi 3 tıldız şimdiden teşekkürler
  5. O

Caberg drift kapalı kask...

arkadaşlar merhaba, Yamaha xmax 250 motora sahibim, caberg drift kapalı kask almak istiyorum. Bu kaskı kullanan var mıdır? memnun mudur? bu kask xmax 250 motor için uygun mudur? Ayrıca caberg web sayfasında turkiye temsilcisi tumoparsan diye bir firma görünüyor, ama web sayfası çalışmıyor...
  6. O

MT Matrix kask..

Arkadaşlar merhaba, MT Matrix kask almayı düşünüyorum, ancak türkiye'de bu kaskı internetteki web sayfaları harici nereden tedarik edebilirim? google'da araştırdım, ancak bir türlü bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  7. O

motorsiklet ile su birikintisine girme

herkese merhaba, Xmax 250 sahibiyim,dünkü doluya yakalandım ve sonrasında xmax 250 ile bir su birikintisine girmek zorunda kaldım. Sudan çıktıktan sonra sanırım debriyaj sıyırmaya başladı, son durumda eve vardığımda debriyajın yüksek 1800-2000 dev/dk. kavrama yaptığını frkettim. Ciddi bir...
  8. O

Nolan N87& LS2 FFF 396 CR1

Arkadaşlar merhaba, Xmac kullanıcısıyım, Nolan N87& LS2 FF 396 CR1 kasklardan birini almak istiyorum. Bütçem (1000 tl civarı) buna izin veriyor. Hangisini önerirsiniz? http://www.motosikletaksesuarlari.com/LS2-FF396-CR1-DIABLO-CARBON-NEON-SARI-KASK_37517.html...
  9. O

2014 yılı sonu üretim tarihli kask alma..

Arkadaşlar merhaba, LS2 FF396 CR1 DIABLO CARBON NEON SARI KASK almak istiyorum. Ancak piyasada bulabildiğim tüm kasklar 2014 10. ayında imal edilmiş. Sizde bu tarihte üretilmiş bir kask alınır mı? Daha yeni üretim tarihli kaskı nereden bulabilirim?? ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33...
  10. O

ekipman alımı için doğru zaman..

arkadaşlar merhaba, 1 adet xmax 250 abs motor sahibiyim, motoru daha yeni aldım, malum kış şartları sebebiyle binemiyorum. Ekipman almak istiyorum, aşağı yukarı alacağım ekipmanları da belirledim. Ancak euro kurunun yüksekliği, ekipmanların yurtdışından (fc-moto) yada yurtiçinden tedariği...
  11. O

istanbul için trafik tescil dosyası+ek1 belgesi..

arkadaşlar merhaba, Yeni motor aldım, zorunlu trafik sigortası yaptırdım. Bayiden gerekli tüm evrakları da aldım. Tescil için randevum hazır... İstanbul için şoförler odasından trafik tescil dosyası almam ve ek1 belgesi hazırlamam gerekiyor mu? emniyetin randevu çıktısında tescil dosyası...
  12. O

NMAX 150 CC kasım 2016'da türkiyeye gelecekmi?

Arkadaşlar merhaba, XMAX 250 ABS alacaktim, ancak bütçe sıkıntısı oldu, NMAX almaya karar verdim, Şu anki NMAX 125cc, internette kasım ayında 150cc NMAX türkiyeye gelecek gibi haberler var. Bilgi sahibi olan var mıdır? Ayrıca NMAX 125cc 9450 tl, bu durumda tahmini 150cc fiyatı ne olur...
  13. O

Bell M1 mi? Nolan N87 mi?

Arkadaşlar merhaba, Yukarıdaki 2 kask arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Ağırlıkları da yakın, N87'de dahili güneş vizör var. Bell M1'de yok.. teşekkürler
  14. O

maxi scooter eğitimi hakk..

Arkadaşlar merhaba, Mayıs sonu A2 otomatik ehliyetini alıyorum, sonrasında da XMAX 250 ABS almayı düşünüyorum. Ehliyet kursunda direksiyon eğitimi alıyorum ancak istanbulda yaşıyorum ve yola çıkmadan önce güvenli bir sürüş eğitimi almak istiyorum. İlk etapta hondadan eğitim almayı düşündüm...
  15. O

merhaba

herkese merhaba, 38 yaşındayım, istanbulda ikamet ediyorum, bu ayın sonunda A2 ehliyetimi alacağım, sonrasında da max scooter almayı planlıyorum.

Yeni mesajlar