osmnylmaz kullanıcısının son içeriği

1. osmnylmaz

İzmirde İşinin Ehli Usta Arıyorum..

Merhaba arkadaşlar, İzmirli arkadaşlarım motorunuzu nereye kime götürüyorsunuz acaba, 600RR amortisör yağ keçesi değişcek ama saglam bir usta aramaktayım..
  2. osmnylmaz

Ön frende kesik kesik frenleme sorunu

Mrb arkadaşlar 600rr motorumun dün ön fren balatalarımı ebc marka balata ile değiştirdim, ilk gün bi sorun yoktu ama bugun fren yaptıgımda kesik kesik basıp bırakıyormuşcasına bi durum farkettim, başına gelen varmı yada yorumu olan??
  3. osmnylmaz

600 RR Fren Balata Yardım ??

Merhaba arkadaşlar, 2008 model 600 RR kullanmaktayım, ön arka fren balatası , motor yağını değiştirecem, balata ve yağ olarak hangi markalar kullanılmalı ve değişimleri kendimiz yapabilirmiyiz ;) şimdiden tşk ederim
  4. osmnylmaz

İZMİRDEN SELAMLAR..

Merhaba arkadaşlar.. Buca'da ikamet ediyorum, Uzun bi aradan sonra tekrar race ile yola devam, tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum ;)
  5. osmnylmaz

İZMİRDEN SELAMLAR..

Merhaba arkadaşlar.. Buca'da ikamet ediyorum, Uzun bi aradan sonra tekrar rece ile yola devam, tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum ;) [/URL][/IMG]
  6. osmnylmaz

TİGER EGSOZ

2008 600RR için egsoz arıyorum, öncelik izmir, uygun korgolu olursa yer farketmez..

Yeni mesajlar