Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler yakın zamanda bir motor almayı planlıyorum fiyat belirttiğim gibi 185 boyum var arada uzun yol,kamp vs yapabilceğim bir motor arayışındayım cl250 denedim çok alçak geldi bana rahat edemedim üstünde.D400 var şuan seçeneklerim arasında ama farklı alternatiflerede açığım.Ne...
Herkese iyi günler motor sevenler kız arkadaşım için motor bakınıyorum.Kendisi ehliyetle felan uğraşmak istemediği için daha yüksek cc motora ikna edemedim.50 cc bir motor arıyorum biliyorum bakınca hepsi kötü çin malı ama kötünün iyisini bulmaya çalışıyorum ve motor sürmeyi sevsin diyede göze...
Herkese iyi günler dilerim.350 bin civarında bir motor aramaktayım ama ne yapsam bilemedim normalde ktm 390 almayı düşünüyordum ama saçma bir şekilde fiyatı uçmuş ne mantıkla bu kadar şişti fiyatı pek anlamadım.Scooter istemiyorum öncelikle.Günlük şehir içinde kullancam hafta sonlarıda geziler...