OrhanGrafik kullanıcısının son içeriği

1. O

Özel Yapım Tamamen Orjinal!! Motosiklet Koruma, Kilit, Zincir Aparatı

Merhabalar Aşağıdaki linkte bulunan resimlerde göreceğiniz şekilde tamamen kendime özel yapmış olduğum bir koruma yöntemini sizlerle paylaşıyorum. Bu konuda görüş ve önerilerinizi bekliyorum... Bu çelik malzeme yine fotoğrafı görünen demir makası ile kesilmiyor. Çok denedik.. Malzeme oksijen...
  2. O

Ohh Özgürlük.. Toplu Taşıma'ya SON!! Satılık İstanbulKart var...

14 TEMMUZ .. Bu sabah işime kendi aracımla!! motosikletimle gittim... İstanbulKart'ımı açık arttırma ile satışa sunacağım.... İlk benzin fişini çerçeveletip asacağım :) İnşaallah artık otobüs ve minibüslere binme ihtiyacı hissetmem. Motosikletim ve özgürlüğüm hep benimle olur... mont kask...
  3. O

Ve sonunda beklenen oldu!! Bunu Yapmalıydım ve Yaptım !!

Evet birkaç zamandır değerli ve saygıdeğer motosiklet.net üyelerinin tecrübelerinden ve yönlendirmelerinden faydalanarak sonunda motosikletimi aldım. :cherry: :cherry: :cherry: BAJAJ Discovery ST 125 Kırmızı-Siyah Geçen Cumartesi günü Baybars Bey’in...
  4. O

50.000 km veya 5 yıl üstündeki tecrübeli profesyonellerden Lütfen YARDIM!!!

50.000 km veya 5 yıl üstündeki tecrübeli profesyonellerden Lütfen YARDIM!!! Bismillahhh Esselamü Aleyküm Verahmetullahi Ve Berekatühü yok yok hatim indirmiycem, az uzun olcak ama hatim indirmiycem :) Foruma yeni üye oldum. Forumu belirli bir zamandır takip ediyor bilgileniyordum. Üye olur...

Yeni mesajlar