Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba mondial 150 mr ye h4 xenon far taktım.
motorun aküsü 7 amper. xenon çalışıyor ancak kısada sorun yok uzun kısa yani selektör yapınca sistem duruyor. yada göz kırmaya başlıyor. tekrar anahtardan aç-kapa yapmak gerekiyor. bu arada xenon 35w olanlardan. 5000 rpm ve üzerinde bu sorun yok...
125 mt yi tek tek tüm parçalarını temizleyerek gerekli bakımlarını yaparak elimden geldiğince topladım. tek seferde sente ayarını tutturdum çalıştırdım... ama motor yüksek devir yapıyor bağırıyor ama gitmiyor 55 60 km/h hızı geçmiyor. debriyaj kısmında herhengi bir değişiklik yapmadım sedece...
28000 kmde olan mondial 125 mt scooter atık yol yorgunu olsa gerek her yerinde yağ kaçakları çalışırken acayip sesler. garajda böyle yatacagına söküp arızalarını giderip tertemiz yapayım dedim ve giriştim işe. :pr:
- motoru komle sasi üzerinden ayırarak askıya aldım. (daha rahat çalışabilmek...
Merhaba 1500 km olan mondial'in pek tanınmayan yeni modeli 150mr sabahları ilk çalıştırmalarda sıkıntı çıkartmakta. çalışmasına kolay çalışıyor fakat rölantide durmuyor.
3 kademeli bir jikle tertibatı var. en üstte ilk çalıştırma daha sonra ortaya alıyorum fakat bir türlü rolantide durmuyor...
s. a. forumda yeni sayılırım ancak uzun yıllardır motosiklet kullanmaktayım. Son motorum yeni aldığım Mondial 150 mr. Subap ayarını otomobillerden biliyorum ancak bu motosiklette sente ayarlarının kaç mm olacağını bilmiyorum. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim: pr: