Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha önceki mesajlarım kitlenmiş yeni üyeyiz idare edin :sunny: neyse arkadaşlar bana runner wxr 200 varyatör kayışı lazım. 13.000 km de kayış koptu ve 10 gündür bu parçayı bulamıyorum motorda yatıyo haliyle servislerde yok dayco ve malessa gibi markalarda yok. anlıcanız hiç biyerde bulamadım...
bir runnerınız varsa ve variatör kayışı koptuysa yandınız. 180 liklerin bulunuyo ama wxr200 hiç biyerde yok. runner wxr 200 yada aynısı vespa gt 200 variatör kayışı arıyorum ama bulamadım. motor 10 gündür yatıyo ne servislerinde var ne dayco nede malossi. bu kayışı bulabilceğim biyer bilen varsa...
bir runnerınız varsa ve variatör kayışı koptuysa yandınız. 180 liklerin bulunuyo ama wxr200 hiç biyerde yok. runner wxr 200 yada aynısı vespa gt 200 variatör kayışı arıyorum ama bulamadım. motor 10 gündür yatıyo ne servislerinde var ne dayco nede malossi. bu kayışı bulabilceğim biyer bilen varsa...
gilera runner wxr 200 üm var 13.000 km de variatör kayışı koptu ve şu an bu parça hiçbir serviste yok sanırım gümrükte sorun çıkmış. dayco marka kayışı da hiç tavsiye etmediler (gerçi onuda bulamadım ya neyse)bu motora uygun malossi marka variatör kayışı varmıdır varsa nerde bulabilirim??? bilen...