onurozcan kullanıcısının son içeriği

1. onurozcan

Bende Zealsun ZS 200GY-A Aldım iyi ettim heralde...

Uzun zamandır istediğim vitesli motor hayalimi gerçeklerştirdim ve zealsunuma kavuştum iyi yada kötü yönde kullanıcı yorumlarını bekliyorum... Sevgiler....
  2. onurozcan

Scootercılar buraya...

Selamlar scootercıları bir araya toplamak için yaptığım bu topic e anadolu yakası kadıköy üsküdar tarafındaki arkadaşları özellikle bekliyorum bir araya gelelim gezelim tozalım...
  3. onurozcan

honda kinetic kullanıcıları ve tavsiyeciler buraya!!!

selamlar beni açtığım (honda kinetic motorumu yeniliyorum yardım!!!) topic inden ve açtığım bir iki topicten tanıyorsunuz bu arada bir sitem iletmek istiyorum 30 mart 2 nisan tarihleri arasında yapılan motoshow 2006 fuarından sonra tropical cafe buluşmasından da sonra beylerbeyi iskele...
  4. onurozcan

motosiklet kullanıyosanız kesin bakın ve yazın arkadaşlar...

:)ya arkadaşlar bu minibüs olayına acayip kafam takılmış durumda minibüs yolundan gidiyorum hepsi sıkıştırmaya çalışıyo ya ne geçiyosa ellerine kendilerini tatmin ediiyolar heralde ya anlamıyorum adamdan saymıyolar beni ve diğer motorcuları...ne zaman düzelecek bilmem........ bugün bi taksi...
  5. onurozcan

Kinetic Honda motorumu baştan yaratıyorum yardım!!!

merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayılırım gerçi üye olalı çok oldu ama yazı pek yazmıyodum ben Onur İstanbulda yaşıyorum tiyatrocuyum bunların pek bi önemi yok asıl önemli olan şu; uzun zamandır 1997 model kinetic honda motorumun yanına birde keeway arn 125 almaya niyetlenmiştim sonra arn den...