onurdroid kullanıcısının son içeriği

1. onurdroid

Zafer AK çay firkete dönüşü

Uğur Ertekin hocanın videosunu izleyince aklıma bu konu geldi (: Yokuş yukarı ve yokuş aşağı olacak şekilde daha detaylı anlatmış.
  2. onurdroid

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Hız limitleri eşitlensin, filtreleme yasal olsun, apo pi*i asılsın. İstediğimiz bu kadar yani, Türklere bunu çok görmeyin.
  3. onurdroid

Yeni Başladım…

Hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoş geldiniz. Dünyanın en pahalı hobisi olabilir belki ama aynı zamanda da şu herşeyin dijital, yapay, çiğ olduğu devirde nadir hayatta kalabilmiş en organik hobilerden birisi. Umarım uzun yıllar size keyifli bir yol arkadaşı olur.
  4. onurdroid

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Ateş ediyor. Hayırlı uğurlu olsun, tekerinize taş değmesin.
  5. onurdroid

Rüzgar

Standart hava durumu uygulamaları dediğiniz gibi maalesef yeterli bilgiyi vermiyor. Drone hobisiyle uğraştığımdan dolayi AirData UAV isimli bir uygulama kullanıyorum. Havacılık kaynaklarından çekiyor sanırım bilgileri, epey tutarlı. Bölge bölge, saat saat rüzgar durumunu gösteriyor. Yola...
  6. onurdroid

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Birisi sesini çıkarmış @tugbay hocam. Hemen bu post un ertesine denk gelmiş olması da hoş olmuş (: Benden de +1, denemekten zarar gelmez.
  7. onurdroid

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Biker Jeans, Riderdenim ve Alpinestars kullandım. Kaliteleri benzer, bu konuda şikayetim olmadı ama Astars daha rahat hissettiriyor. Motomax da indirimde olan modellerinden birisiydi. Fakaat, Biker Jeans da şöyle bir sorun var, 1 2 modelini denedim sonra da peşini bıraktım artık. Kemer de...
  8. onurdroid

Teşekkür postu

Çok geçmiş olsun, iyiki size birşey olmamış.
  9. onurdroid

Valla bu offroad işlerine bende çok meraklıyım ama 40 ında kırılan kemiklerde 20 yaşındaki gibi hızlı iyileşmiyor işte 😅 O yüzden köy yollarında ığıl ığıl sürmeye devam.
  10. onurdroid

Ha buz, ha yağ, zemin kaygan olduktan sonra ne fark eder (:
  11. onurdroid

Yukarıdaki link ve video da ki eleman da Zafer Akçay'ın söylediği aynı şeyi söylüyor. 12:50 de bahsediyor. Karşına buzlanmış alan çıkması örneğini vermiş, bundan kaçmaya çalışıp kendimi riskli duruma atmak yerine debriyajı çeker, gazı keser ve motoru süzdürerek dik bir şekilde üzerinden geçerim...
  12. onurdroid

Üstadım afedersiniz ama hocanın söylediklerini yanlış anlıyor olabilir misiniz? Kaygan zemin diyor, yani sadece su değil. Nehir geçişiyle de ilgisi yok. Hocanın video da gösterdiği kadar ıslak bölgeden zaten sabit gazla geçersiniz sorun yok, adam sonuçta örnek göstermek için yağın içerisine...
  13. onurdroid

Nasıl dönüleceğini hocalar daha iyi bilir ama nasıl dönülmeyeceğini ben söyleyim. Yeni başlayan birisi, yeteli pratik ve eğitim yok diyelim, tam gidiyorsun karşına yokuş aşağı bir firkete geliyor, ne yapacağını bilmiyorsun sonra aklına "aa forumda biri bir video paylaşmıştı, ön fereni çekmişti...
  14. onurdroid

15-20 bin TL bandında Kask Önerisi

Rüzgar sesinden maalesef kacamiyorsunuz. Özellikle motorda kısa bir cam varsa, çok fazla türbülans sesine sebeb olabiliyor. 60-65 km nin üzerinde uzun süre seyahat edecekseniz kulak tıkacı şart, işitme sağlığı için özellikle. O yüzden ne alırsanız alın, sepete birde kulak tıkacı ekleyin (:
  15. onurdroid

Yuvarlak kafa şekline uygun kask

Şakaklarınızı sıkıştırmasından kafa yapınızın yuvarlak olduğu belli esasında. HJC'nin bazı modelleri oval kafa yapısına uygun diye biliyorum, RHPA 91 mesela. Üreticiler genelde kendi sayfalarında paylaşmıyorlar ama Revzilla gibi yerlerde kaskın hangi kafa yapısına uygun olduğunu teyit...

Yeni mesajlar