onurdroid kullanıcısının son içeriği

1. onurdroid

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

Buna kesinlikle katılıyorum, zamanında beni emniyet şeridine kadar sıkıştıran bir araçla tartıştığım için, kendisi sinyal verdiği için kafasına göre şerit değiştirebilir ve ben yol vermek zorundayım gibi zannettiği için bir fahri den ceza yemiştim. Ya kendisiydi ya da bir arkadaşına yazdırdı...
  2. onurdroid

2026'da yapılan %10 hız ihlal payının kaldırılıp garip bir hesaplama skalasının getirilmesinde kötü bir niyet var, buna katılıyorum. Fakat bunun haricinde olan cezaların bir kısmı caydırıcı ve yeterli değil; - Kırmızı ışıkta geçen bir dangaloz ile burun buruna gelip, acaba durmasaydım bu beni...
  3. onurdroid

Üstadım bilakis, bir başkasını ya da benim canımı tehlikeye atmış, bunun yanına kalmaması lazım, sonuçta iftira değil. Öyle düşünmemek lazım :)
  4. onurdroid

Arkadaşlar selam, Epeydir araç kamerası olsun, kask kamerası olsun, kaydettiğim trafik ihlallerini, ilk gördüğüm trafik polis memuruna ibraz ediyorum. Polis arkadaşların da bu konuda epey istekli ve ciddi olduğunu gördükçe, bende baya baya keyif almaya başladım zira adalet müptelasıyım. Fakat...
  5. onurdroid

Motosikletlinin Ani Duruşu Trafiği Karıştırdı

Bu Togg sürücüleri, siyah Passat boşline kasa + R-Line çakma jant sürücülerinin yerini aldı sanırım. Hep bi eller kollar geride, dayı dayı hareketler...
  6. onurdroid

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

Almanların en büyük "gaga" bizimki kompleksi. Düşman gözüne... 😅
  7. onurdroid

Yaz sıcakları Hk.

Yazın tam bir çile, asla sonbahar kışın binmenin keyfini vermiyor. Ama yine de beyaz renk fileli bir mont, beyaz kask ile nispeten bir miktar konforlu oluyor, kaskın camı siyah olursa biraz daha serin oluyor. Birde susamadan önce bol su içmek de epey faydalı. Yine de 35 derecenin üzerinde ben...
  8. onurdroid

Galiba ilk 1100 lerde kullandılar, o kasa niyeyse bana hep besili bir sivrisineği anımsatmıştır 😅
  9. onurdroid

Şimdi gaga seven var sevmeyen var, ben şahsen gaga insanıyım :) Zinhar hiç bir fonksiyonu olmayan bir tasarım tercihi olsa da macera motosikletlerinin olmazsa olmaz bir imzası gibi geliyor bana. Önce gagalı örneklere bir bakalım: Gagasız arkadaşlardan örnekler: Bakalım kamuoyu ne...
  10. onurdroid

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

Ömrün sonuna kadar aynı pirinç pilavı yenmez :) Speed Triple'a benzemiş üstadım :) Bu Tiger'ların görüntüsünü arşa çıkaracak şey bence şöyle bir modifiye:
  11. onurdroid

2. El Motorlara Karşı Önyargı

Bizim 2.el piyasası psikolojik delilerle dolu maalesef. 2. el motosiklet almak için yazılı olmayan bazı kuralları kabul ederek teklif çıkmalısınız: - İlanda bulduğunuz motor Türkiye'de tek, sahibi ise kendini Toprak Razgatlıoğlu veya Rossi gibi görür, o motoru kutsamıştır, - Full çakılı çer çöp...
  12. onurdroid

NC750 DCT Hakkında

Müthiş yerinde bir tespit. Ayakta alkışlıyorum.
  13. onurdroid

GPT Motordan Anlıyor mu?

ChatGPT artık epey geride kaldı ama Gemini Pro baya baya kafa yoruyor bu işlere. Analizleri epey tutarlı.
  14. onurdroid

NC750 DCT Hakkında

Kabiliyeti olan, virajdan viraja koşabilen, eğlenmesini bilen her binici her motorla gayet eğlenebilir. Sıkıcı insanlar bahaneyi motosikletlerde aramamalı.
  15. onurdroid

NC750 DCT Hakkında

Doğrusu motosikleti motosiklet yapan veya diğerlerinden ayıran noktanın sürüş dinamikleri olduğuna inandığım için bu özellikler bana çok mantıklı fonksiyonlar olarak geliyor. Bu işin asıl ticari mucidi Suzuki'nin hakkını yemeyelim ama BMW'nin dual-sport motorları hayatımıza kazandırmasından...

Yeni mesajlar