Onur2876 kullanıcısının son içeriği

1. O

B Ehliyet İle Alınabilecek 50 cc Motor Ve 2 Zamanlı Konusu

Merhabalar öncelikle araştırmalarımda yeterli bilgiye sahip olamadığim için yazma gereği duydum yakında B sınıfı ehliyet alıp hem araba hemde küçük bi motor almayı düşünüyorum değerli bilgilerinize güvenerekten sizlere birkaç soru sormak istiyorum. 1-)Genellikle artçı ile kullanacağım ortalama...
  2. O

Amatör kümes tavukçuluğu

Merhabalar herkese iyi günler şimdi bizim binanın çatıda 10 metrekare bi kümes var ve boş duruyo bende değerlendirmek istedim ve tavuk besleyebileceğim aklıma geldi hoşumada gidiyo sadece tavuk beslicem yumurtaları için yaşlanınca kesmek içinde o yüzden bikaç türe ihtiyacım var ama aklımda bikaç...
  3. O

Abiler bu kızlar niye böyle ya

yaşım 16 bi kız arkadaşım vardı 4 ay boyunca çıkmıştık son 1 ayı sıkıntılı geçmişti ama annesi öğrenmişti ve bize karsı cıkıyodu teyzesi yanımızdaydı ama bizi bulusturmustu felan neyse biz birbirimizi çok seviyoduk son 2 hafta nolduysa artık kız benden sogudumu bılmıyorum neyse 2 gün önce yanı...
  4. O

Yazın bacak kılları ve şort (özellikle bayanlar içeriye lütfen)

Herkese merhaba şimdi yaz geliyo biliyosunuz benim şöyle bi sıkıntım var şimdi yazın şort giymek istiyorum çünkü çok hoşuma gıdıyo,ama çevremdeki insanların bacak kıllarıma nasıl bi tepki vereceğini kestiremiyorum :pale: tenim beyaz kıllar siyah gerçi beşiktaşlıyız ondandır :bounce: neyse şaka...
  5. O

Ne hediye almam lazım ?

[B][SIZE=4]Herkeze iyi forumlar öncelikle.Benim yaş 16 kız 15 yaşında ben istanbuldayım kız samsunda kıza nasıl yaptıysa soz verdırttırdı bu kızlar seytan gıbıler :pl::pl: 14 subatda yanına gıdıcem 15 subatda dogum gunu yanı gıdıp 1 gun orda kalıcam otel işlerını felan nasıl ayarlamam lazım ...
  6. O

Akıl verin lütfen

herkeze iyi forumlar ilk önce .bişey itiraf etmek istiyorum artık .15 yaşındayım 10. sınıf ogrencısıyım sınıfımda bı kız var adını soylemek ıstemıyorum 9. sınıftan beri aynı sınıftayız ilk sene normal arkadasdık,10.sınıfta bu kız kapandı işte kıza karsı farklı duygular hıssetmeye basladım aşık...
  7. O

Arkadaşlar Abdullah Türk Ve Engin Öksüz Abimilerimizi öldüren şerefsiz yakalanmış

http://www.haberturk.com/gundem/haber/979449-2-motosikletciyi-olduren-supheli-yakalandi
  8. O

Sticker Temizliği (ORJİNAL VESPA STİCKERİ İÇERİR..RESİMLİDİR...)

Merhaba Arkaşalr dün arkadaşımdan orjinal 2 adet vespa stickeri aldım.kendisi istanbulda vespa distribütörüdür.motorun üzerindne sokmüşler fakat biraz kirli üzerinde yapışkan izi var ilk sorum bunları nasıl temizleyebilirim.ikinci sorum temizledikten sonra bunları satmak istiyorum vespam olsaydı...
  9. O

MotoGp Oyunu ( Resimli )

Merhaba arkadaslar herkeze ıyı forumlar bu motogp nın kendı yaptıgı oyunlar var farklı serileri var heralde heryerde arastırdım fakat bulamadım bu oyunlar hakkında bılgısı olan ındırıp oynayan varmı?
  10. O

Bisiklet Ekipmanları

Merhaba Abilerim ablalarım ve kardeslerım bu yaz ailem motor almama izin vermediği icin bisiklet almaya karar verdim fakat bısıklete sokak aralarında cocuklar gıbı bınmek ıstemıyorum yani gezi yapıcam bısıkletle.ve ekıpman almaya karar verdım .kask dizlik ve dirseklik alıcam fakat bu...
  11. O

Pocket Bike

Merhaba Arkadaşlar Pocket bike ile ılgılı merak ettıgım cok sey var bu pocket bike ler ne ile calısır nasıl calıstırılır kac cc olur bu araclar trafıge cıkabılırlermı en fazla kac km hız yapabılırler ve bunları kullanabılmek ıcın ehlıyet felan gereklımıdır.yardımcı olursanız sevınırım herkeze...
  12. O

Lastik Zırhları

Merhaba arkadaslar herkeze ıyı forumlar bu aralar gozume lastik zırhları takıldı bu lastık zırhları nedır ne ıse yarar kullanıldıgında faydaları zararları varmıdır ve bu lastık zırhlarının motorsıklet ıcınde olanı varmıdır bıraz bahsedersenız sevınırım
  13. O

Yeni Başlıcam Motoran Vento 100

Merhaba ..Öncelikle herkeze iyi forumlar . Henüz 15 Yaşındayım İçimde büyük motorsiklet sevdası var super sport motorlara hastayım fakat motor surmeyı bıle bılmıyorum yeni balıcayagım ıcın scooter motor almayı karak verdım internetde satılık ilanlara bakmaya başladım Şık güzel duran parçası...

Yeni mesajlar