Onur Sezgin kullanıcısının son içeriği

1. O

Led xenon uygulaması

Farımın gündüz görünürlüğü yeterli olmadığı için ve gecede uzunları yaktığımda orta alanı neredeyse hiç aydınlatmadığı için sürekli sis farlarım açık dolaşmak zorunda kalıyordum, buda özellikle gece karşıdan gelen araçlarda rahatsızlık yaratıyor. Hal böyle olunca led ampül arayışına girdim...
  2. O

Satılık rks rn 180 ekstralı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-sifirdan-tek-farki-ekstralari-744037693/detay
  3. O

30-35 bin bandında enduro önerisi

Selamlar herkese, Aralık ayı gibi motosikletimi büyütmeyi planlıyorum ve bundan sonra ki tercihim enduro olacak. Daha önce kısa süre kle 500 kullanmıştım ve uzun yol için hiç süphesiz enduro tercih edeceğim. Uzun zamandır motosiklet modellerini takip etmiyorum. 30-35 bin bandında alınabilecek...
  4. O

RKS RN 180 içinçanta demiri yapımı

Rks rn 180 için bir türlü hiç bir yerde çanta demiri bulamadım, ne yapan var ne satan, bizim şantiye işlerimizi yapan demirci arkadaştan rica ettim, oda iş yoğunluğundan dolayı bir türlü el atamadı. Bende hafta sonu öncelikle motordan ölçü alarak bir mukavva şablon hazırladım ve bu şablonunun...
  5. O

RKS RKS RN 180 kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı

Selamlar İki hafta önce rks rn 180 motorumu teslim aldım. 5 yıllık bir aradan sonra tekrar motosiklete geri döndüm. Motorla ilgili ilk izlenimler gayet olumlu, sesi, yol tutuşu, malzeme kalitesi vs fiyatına göre gayet tatmin edici, görüntüsü hoş. Negatif yönlerri ise, aynaları, artçı selesi...

Yeni mesajlar