Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar inanılmaz bir motor gerçekten kullanmak insanı farklı dünyalara sokuyor. Alışma sürecindeyim şu anda hız yapmıyorum ama istemsiz bir hızlanışı var. Tecrübesiz ellerde silaha dönüşebilir.
Peki birşey soracağım,2. el aldığım aracın sigortasını yaptırmadan ruhsat çıkarabiliyor muyuz?
arkadaşlar bu ilandaki motor hakkında bilgisi olan var mı ? yetkili servise götürecegim ama yine de 2.el olunca insan korkuyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-feyizoglu-ndan-two-brothers-eksoz-plus-4200-km-de-cbr-600-rr-repsol-183076254/detay
Rkadaşlar kredi çekip 600rr almaya karar verdim ancak ikinci el eski kasa 2011-2012 modelleri bile 28 29 bin liradan satılıyor. Bu motorun sıfırı 35bin lira ancak o kadar kredi çekemiyorum ve geri ödemem sıkıntı oluyor. Şimdi sorum şudur ki bu motor sonuçta hızlı ve hız için alınmış motor. Ben...
Rkadaşlar 250 ninjamı satıp artık daha büyük bir motor almak istiyorum. Hayalim olan R6 yı almaya biraz daha yaklaşmak istiyorum artık :) ninjadan sonra direk R6 ya geçmek istemedim çünkü arasında gerçekten yüksek beygir farkı var ve zor olur benim için. Ayrıca 0 almak istedigimden o kadar da...
ninja 250mi 5bin km kadar kullandım zaten uzun süre eğitim almıştım o yüzden trafikte pek bi sıkıntı yaşamadım. ikinci motor olarak supersport almak istiyorum yine ancak fiyatlar çok uçuk üst segmentlerde ve 600rr zx6r gibi motorlar kadar hızlı bişey istemiyorum en azından şimdilik. ninja250 den...
Motorun ikinci sahibiyim eski sahibinin bir kere kazasi olmus ve arka garenaj boyanmis 5 bin km dir kullanmaktayim herhangi bir sorunu yoktur. Tramer kaydi yoktur. Kapali garajda muhafaza edilmektedir. Bakimlari duzenli olarak yapilmaktadir
Alinan ekstralar :
Koruma demiri -300TL kendim...
arkadaşlar tiger son susturucu taktıktan sonra motor soğukken yani ilk çalıştırdıgımda devir 2binlerde oluyo bu gayet normal.ancak gazı açarsam ufaktan mesela 4bin devire getirirsem orda kalıyo.
motor soğukken gitmeye çalışırsam bi kaç sorun yaşadım çünkü debriyaja basmazsam kendi kendine...
Beyler klasik Turk mantigiyla bugun yagmurda sirilsiklam oldum ve yagmurluk almaya karar verdim. Kullandiginiz ve onerdiginiz yagmurluk cesitlerini bekliyorum fiyat sorun degil. Dainese almama gerek var mi sonucta korumasi olmayan bisey sadece yagmuru tutuyo heralde bu yagmurluklar
Beyler yazlık aldıgım mont soguk havalarda dondurmaya başladı o da dainesedi ve dainesein sırt koruması bende mevcut o yüzden dainese biraz daha ucuza gelecek bana bu montlardan hangisini önerirsiniz ? Kışın kullanmak için alacağım.
Dainese...
Arkadaşlar 2000 km civarında yol yaptıktan sonra artık hafiften kendime güvenim geldi ve artçıyla gezmelere başlamak istiyorum. Ancak tabi ki kask gerekli. Her artçının kafa bedeni aynı olmayacağı için ve her artçıma kask alamayacagım için hangi beden kask almalıyım sizce. bir kask magazası...
arkadaşlar orjinal sesinden sıkıldım ve daha tok bir ses istiyorum. Ancak two brothers akropovic falan çok pahalı oldugu için sanayide bir egzozcuya yaptırmayı düşünüyorum.Bana sesi dinletirsin ben sana ona yakın birşey yaparım diyor.Fiyat ortalama 300-350TL civarı olacak.2. el uygun fiyatlı...
Beyler kendimi grand prix yariscisi sanip motoru virajda cok yatirinca o tamamen yatmayi tercih etti ve low siding oldum. Arka garenaj kirildi bu camurlugun baglandigi. Bunu nerde bulabiliriz?
beşiktaş meydanında ışıklarda bekliyordum. Bir cbr 250lili arkadaş yanıma gelip hal hatır sorduktan sonra ''kız gezdirmek ister misin?'' diye sordu. yanıt olarak hayır neden , dedim.Kızlar çağırıyor da tek motorum 2 kız varmış dedi.Teşekkür edip yoluma devam ettim. sizce iyi yapmış mıyım? yoksa...
beyler koruma takozu almak istiyorum malum garenajlar can pahası kawasaki de. üç çeşit var biri baya pahalı sizce hangisi uygundur farketmez mi yoksa ? Bi de garenaj kesilicek midir acaba?
1.http://www.brnmotor.com.tr/Kawasaki-Ninja-250r-08-12-Puig-Koruma-Takozu-Siyah-5170N,PR-3221.html...