Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba beyler daha once r25 alicagimi belirtmiştim bugün
Gebzede tuna otomotiv gittik r25 sormaya
Kalmamış hicbitane yenileri şubatta gelecekmiş gri olanına sıra yazdırdim
Ataşehir deki bayidede yok dedi bana adam doğru mu gerçekten 7 8 ay sonra mı gelicekler
Beyler babamı ikna ettim byramdan sonra r25alcaz
Sorun şu ki motoru trafiğe cikaramaam 1 saatlik motor sürme tecrübem var bi saatlik tecrübeyle r25mi alınır demeyin zaten eğitimini alıp motora binicem
Soru bir motoru nasıl istnabuldan gebzeye nasil getirebilirim
Bulunduğum yer gebzeye en...
Honda cbr 250/300 new 2016 review inceleme ilk bakış
Japon motosiklet üreticisinin giriş seviyesi Supersport motosikleti 2016 CBR250R’ın rakipleri arasında en tasarruflu oluşuyla öne çıkan tek silindirli motorunda herhangi bir değişiklik yok. 2016 yılında opsiyonel ABS fren sistemine sahip...
Meraba beyler dün akşam bi youtube kanalı oluşturdum .
Desteğinizi bekliyorum henüz motosiklet üstünde çekim yapabilecek duzeyde değilim ama bu işte hedefim cok büyük .
Çok yakinda motosiklet ve fotoğrafçılık alanında bu camia, ya destek olucam
Abone olmayı unutmayın çok yakın zamanda...
babam bennim 5 bin tlmi araba almak için yığdığım 5 bin tlyi kolay değil 18 yaşında inşaatta amelelik yaparak kazandığım altına çevirdiğim parayla annemle gizlice anlaşıp araba aldı benim para olmasa alamıyordu çünkü taksitle bankadan para çekerek aldı. ve bana arabayı alıyormuş gibi yağ...
Öncelikle yasım 17 surucu kursuna gittim aralık ayında özellikle aralık ayında kayıt yaptırmam gerektiğini söyledi bana 1 ocakta sistem değisiyor falan dedi a2 alamassin degisirse dedi oyuzden kayit yaptım
Bugun beni aradılar onur bey sistem değistiği icin ve senin yaşın 17 oldugu için a2...
Beyler 20 aralık gunu surucu kurduna yazıldım yaßım 17 18 olmama sadece 109 gun var 3 . 4 ay gibi bisey var şimdi ben ehliyeti kazandim diyelim
Yaşım doldurmadıgi icin bana a1 verecekler heralde
Oyuzden diyorumki ehliyeti kazanıp cıkmasını 4 5 ay erteleyebilirmiyim a2 olsun istiyorum 18 ime...
Meraba beyler geçenlerde ktmnin rc250 modelini gordum ve merak ettim.
16.000 civarı bi fiyatı olan bu makinenin yamaha r25 den eksiği nedirki tutulmuyor. oysaki çok sağlam motorlar yapar ktm ve avustuyalı çinli falanda deil şahsen çok hoşuma gitti ama yeni bi model olmasına rağmen kimsede tık...
Beyler yılbaşı indirimi yaptıgini soyleyen mondial
150 masti motorunu alıp kendimi geliştirmek istiyorum sizce alınabilirmi çok sorun cıkarıp can sıkarmı fiyatı 2.700
Evet beyler dün beni motor üzerinde test edicekdiler surebilirsem kayit yapicaktilar
Bugun saat 10 gibi sürücü kursuna gittim arabayla bunlarin mekanina gittik falcon model motosikletleri vardı
Hayatimda ilkkez motora binicektim aklimda 2 soru vardı vites cubugu nasıl calisiyor bide arka...
Beyler bugun surucu kursuna gittim üzeeimde inşat bekcisi oldum icin biraz bakimsız elbise vardı ve motor ehliyeti icin kaydolmak istedim butun evraklar hazirdı
Sonrdu adam motor kullanmayi biliyonmu hayir bilmiyorum dedim ozaman seni kayıt edemeyiz dedi ısrara ettim motoru dengede...