omermert kullanıcısının son içeriği

1. omermert

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Arkadaşlar bir şekilde sesimizi duyurmak lazım . arkadaş bir şey başlatmak istemiş. Ben hala motorar başlayamadım halde kendimi motorcu hissederek yazacağım. Hepimizin malumu toplu ses çıktığında birşeylere çözüm oluyor . Sosyal medya vesaire . Meclise girmesini isteyip cimere mi yazıyoruz...
  2. omermert

Motosiklet Taşıma Aparatı

Bende bir yerde görmüştüm bunu ilk başta güzel fikir gibi geldi ama arabanın şasesi ile ilgili yorumları okuyunca geri almıştım fikrimi. Zira ağırlık merkezini gerçekten de değiştiriyor arabanın şasesi çok güvenli değilse yamulabilir. ancak atölyem var dediniz bir şekilde kendi aracınıza test...
  3. omermert

Voge SR1 Sorunları Hakkında

Marş basması kısmında marş düşmesinde problem olabilir . Yakın zamanda bi motorda kill switch açtığım anda direk motor çalışıyordu . Meğersem marş basma düşmesi takılı kalmış parmakla hafif çekince düzelmişti .
  4. omermert

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

ns200 veya dominar250 sanki tam olur gibi vitesli ama gözardı etme bence . (Bu arada bende yeni alacağım motor deneyimim yok sadece araştırmalarım sonucu tavsiye veriyorum :))) Uzun yol için bende araştırdım baya önce rs200 tipi hoşuma gitti sonra baktım hem genç işi hemde uzun yola gelmez...
  5. omermert

Trafikte %10 Hız Toleransı Kalktı mı? Gerçek Ne!

Bende aslında bunu soracaktım. Radar uyarısı varsa yavaşlamak yoksa yapıştırmak en hayırlısı . tabi ortalama sürüş hızı hesap ediliyor mu ona da ayrı bakmak lazım .