Omerius kullanıcısının son içeriği

1. Omerius

Acil ab- kan haydarpaşa numune

arkadaşlar selam, dün gece motosiklet kazasında arkadaşım yaralandı ve acil kana ihtiyacı var haydarpaşa numune hastanesi ab- şimdiden tşekkürler 0538 241 39 91 ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ---------- aranan kan bulundu dostlar konuyu...
  2. Omerius

Motor Çalındı // Ataşehir (BULUNMUŞTUR)

Linkte gördüğünüz cbr500 ataşehirde 10 şubat sabahı çalınmıştır. Gören yada duyanlar iletişime geçebilirse sevinirim. TEL: 0531 610 27 49
  3. Omerius

TATSUMO'lara Adanmış Bir Şiir

Havalar bozulmaya yakın bir derde düştüm ki sormayın dostlar. Bu dert benim edebiyat damarımı kabarttı ve ortaya bu şaheser çıktıefenim sevgiler saygılar. Posta gazetesi yurdumun şairleri köşesine de atacağım bu şiirimi. Hava durumuna bakmakla geçti günler. Yağmur çiselediğinde motosiklet...
  4. Omerius

Debriyaj balatası değişiminden kısa bir süre sonra yağ değiştirmek gerekli mi?

Merhaba, 2.000 km önce debriyaj balatısını değiştirdim aynı zamanda yağ da değişti. Şuan yağı çamur gibi gördüğümden(sadece çamur olduğundan değil de mantıken de öyle geliyor) acaba balata değişiminden sonra rodajdaki gibi 500-1000km içinde parçalar birikip motora zararı olur mu merak ettim.
  5. Omerius

Ümraniye İstiklal mahallesinden ns200 çalınmıştır.

Arkadaşlar merhaba, Arkadaşımın motoru 10.09.2019 gece 0430 sularında ümraniye istaklal mahallesinde kapısının önündeki motoru çaldırmış. Gören yada duyan olursa ulaşmasını rica ediyorum. plakası 34 yk 5694 sağ tarafında koruma takozu yoktu solda var sadece ve sol artçı selesinin altındaki...
  6. Omerius

Kaza sonrası değer kaybı

Merhaba arkadaşlar, Birkaç ay önce karşı tarafın %100 hatalı olduğu bir kazaya karıştım ve mt25 model motorumun kafası komple değişti km saati dahil sağ alternatör kapağında çizikler giderildi ve bir iki parça plastik karenaj değişti. Bu kaza sonucu motorumda 6.000 TL hasar kaydı oluştu. Motoru...