omergndz 'in en son etkinliği

• O
    omergndz Yeni Başladım… konusundaki DETROITCITY mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    hayırlı olsun peker motora gidebilirsiniz 3 tane bajajım oldu hep oraya giderim tavsiye ederim. kayalar motor ve balcı motoru...
  • O
    omergndz , Yeni Başladım… başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tamamdır hocam katalizörü rodaj bakımında sorucam bende
  • O
    omergndz Yeni Başladım… konusundaki cagrisc mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hayırlı olsun hoşgeldiniz, ben de sizin gibi sıfır km dominar 250'yi taksitle 2025 temmuzda alarak başladım, ilk motosikletim...
  • O
    omergndz Yeni Başladım… konusundaki H@ppy mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yüksekten başlamışsın. Dominar 250 başlangıç motoru için fazla güçlü. Önce yavaş motorlarla bir iki kaza yap, Bu şekilde yaparsan bir...
  • O
    Evet haklısınız biraz yüksekten başladım. Boyum 190 altımda sinek gibi kalmayacak biraz cüsseli bir model olsun istedim. Kendimide...
  • O
    omergndz Yeni Başladım… konusundaki Sinan Aksu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hoş geldiniz. Acele yok, yavaş ve dikkatli olun 👍 Eğitim konusunda @tommygun gerekeni söylemiş. @espresso yinelemiş, bende noktalayayım...
  • O
    omergndz Yeni Başladım… konusundaki Okan Sinan Ocan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Dünyamiza hosgeldiniz. Cok dogru ve keyifli bir karar verdiniz. Motosiklet keyiftir genc ve zinde tutar insani. Keyifle ve güvenle...
  • O
    Çok teşekkür ederim tekerinize taş değmesin inşallah 1777834819 Mümkün olduğunca yavaş ve temkinli ilerlemeye ve trafiği okuyarak...
  • O
    omergndz Yeni Başladım… konusundaki espresso mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli geziler dilerim. İlk fırsatta ekipmanlarınızı eksik olanları da toparlayın eğer eksikse ve 50m...
  • O
    Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Kaskım montum ve eldivenim var diğerlerinize maddi olarak rahatladıktan sonra tamamlayacağım...
  • O
    omergndz Yeni Başladım… konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Ekipmanlarınızda eksik varsa tamamlamanızı ve de ilk fırsatta kapalı alan hakimiyet eğitimi...
  • O
    Teşekkür ederim hocam hakimiyet eğitimi kesinlikle alacağım
  • O
    alarmlı disk kilidi iyi olur. gerçi ben alarm çakarken bir hırtın oturduğuna üzerinde şahitlik ettim. Ben : Kalk lan kalk y*r*k, alarm...
  • O
    omergndz , Moto Sohbet forumunda Yeni Başladım… başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar herkese selamlar. Motorsiklet dünyasına Dominar 250 ile ben de katıldım. Bayiden tamamını kredi kartına vade farksız sıfır...
  • O
    omergndz Crf 250 ye Rakip Gelmiş konusundaki burak r25 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Niye bu tarz motosikletler hep yeşil. Turuncuyu anlarım orman içinde düştün felan farkedilmesi kolay olabilir ama yeşil, zaten orman da...