Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meraba arkadaslar bugun ufak bir kaza gecirdim. Allaha sukur bende bir sikinti yok motor devrilmedi.
Resimdeki birinci yoldan ben geliyorum 2. yoldan araba geliyor. Ben arabayi yukari dogru giderken gordum ve arkasinda baska arac varmi diye sagimi kontrol ettim sonra kafami onume cevirdigimde...
Merhabalar,
Arkadaşlar elimde 2014 model 2015 trafik çıkışlı ybr var.Bazı sorunlarım var eğer çözebilirsem kendim yapmayı istiyorum. Sök tak işlerine merağım var.Motorun 2 yıllık olmasına 4 5 ay kaldı 6500 kmde en son bakım 5000 de yapıldı.Sorunlarım şu şekilde.
1-)Marş almama sorunu. Ayaktan...
Arkadaslar pazar gunu Tuzla da Kuralkan fabrikasinda pulsar etkinligi olcakmis.Kuzen rica etti benim motoru gotur diye bende kirmadim kuzeni.Ucretsiz bakim ve hediye cekilisleri olacakmis.Gidecek olan varmi
arkadaşlar yaz için eldiven alacağım şu üç model gözüme iyi geldi aralarında giydiğiniz veya tavsiye edeceğiniz bi model varmı?
http://www.motosikletaksesuarlari.com/KAPPA-GKS502-ELDIVEN_32340.html...
Selamlar arkadaşlar,
Ybr 125 motorumda debriyajda sorunlar yaşıyorum.Motor 1000 km bakımına bugün girdi sadece yağ değişimi yapıldı birde zinciri yağladı başkada bir şey yokmuş.Sorunum şu genellikle iki kişi binince motor kalkarken zorlanıyor normalde 3000 devirde harekete geçen motor 5000...
Arkadaslar bende ybr 125 var elimde ls2 nin cene acilir plastik bir kaski var 250 liralik ama kaska guvenemedigimden gittim full face nolan n86 aldim butcemi zorlayarak ve hicde verdigim paraya uzulmedim cunku guvenlik icin.Arkadaslarimin yanina ugradiktan sonrada kuzene gittim.Sanki herkes agiz...
arkadaşlar 3 gün önce ybr 125 esd aldım.motora motor koruma ve far koruma demirleri taktırmadım fiyatı fazla söyledikleri için.
Far korumadan vazgeçtim daha doğrusu kararsızım.Sormak istediğim soru ise bu demirleri araştırırken ARKA ÇANTALIK DEMİRİ ile karşılaştım.
motorlarda zaten orjinal...
arkadaşlar 3 gün önce ybr 125 esd aldım.motora motor koruma ve far koruma demirleri taktırmadım fiyatı fazla söyledikleri için.
Far korumadan vazgeçtim daha doğrusu kararsızım.Sormak istediğim soru ise bu demirleri araştırırken ARKA ÇANTALIK DEMİRİ ile karşılaştım.
motorlarda zaten orjinal...