Ömer Turan kullanıcısının son içeriği

1. Ö

yeni ehliyete yazıldım

ehliyete yeni yazıldım ve 3 sayfa imza attım yeni yazılanlar varsa bu normal mi ?
  2. Ö

konyada honda yetkili bayi yok

hondanın modellerini çok az gördüm vardır illaki. eskiden honda motor bayisi varmış sonra kapattılar.
  3. Ö

aslında motorlu baya bir insan var ama çoğunlukla scooter tarzı oldugundan honda pek alınmıyor genellikle çin motorlarına yöneliyorlar uygun oldugundan 1759008005 ilk motorum
  4. Ö

20k ile ekipman önericek var mı

mont olarak siyah renkli var mı acaba birde kask intercom destekliyor mu
  5. Ö

25kya çıkabilirim max önericek birilerini arıyorum
  6. Ö

demek istediğim o değildi mesela 12k bakımı gelmeden 6kda kendim yapsam ne olur anlamındaydı
  7. Ö

peki gitmeden gidip kendim yağ değişimi ve zincir bakımı yapsam garanti iptal olur mu
  8. Ö

pantalon olarak yazmıştım zaten botu bilmiyorum alırmıyım almazmıyım kask olarak scorpion exo 491 düşünüyorum geri kalanları hakkında bir fikrim yok
  9. Ö

bakım aralıgı 1k sonra 5k da filan yaptırsam sıkıntı olur mu acaba motor açısından garanti kapsamınıda yitirmez değil mi ?
  10. Ö

kaç kmde bir bakımı oluyor ara bakımlarını başka bir yerde yaptırsam ne olur ?
  11. Ö

20k bütçem var pantalon kask mont eldiven lazım önerebilicek var mı ?
  12. Ö

afyon 200km okuyorum git gel yapamam. motorun bayiden kaynaklı bir şey olsa bile mi garanti devreye girmiyor ? 1758907143 konyada yetkili honda bayisi yok
  13. Ö

konyada honda motosiklet yetkili bayi yok malesef honda cbr500r almak istiyorum yetkili servis olmadıgından yada bayisi motoru şehir dısından getirmek zorundayım bir sorun olur mu yağ bakımı v.s yetkili servis olmadıgından sisteme girilmediğinden sıkıntı olur mu

Yeni mesajlar