olcayakgn kullanıcısının son içeriği

1. O

Motosiklet Yatak Sardı

Herkese iyi akşamlar; Motorum Bajaj Discover 125 st henüz 8050 km'de. Dün gece otobanda 95 kms ile seyrederken motor bi anda boğulur gibi oldu hemen debriyaja basıp sağa çektim. Marşa bastım ama marş motoru dönmedi, ayak marşına bastım sıkışmış dönmedi. Sonuç olarak çalışmadı alet. Eve...
  2. O

Teorik Sınava Giremedim

Arkadaşlsr merhaba bazıların bildiği üzere cumartesi günü teorik sınav vardı. Cuma günü nüfus cüzdanımı cebimden düşürdüm ve kaybettim. Şans bu ya aynı günün sabahı da pasaportumu da vize başvurusu için vermiştim elimde bir tek askeri kimlik kartı kaldı. Neyse ertesi gün oldu sınava gittim...
  3. O

Alpinestars SP-8 Eldiven İncelemesi

Merhaba değerli Motosiklet.net ailesi bugün sizlere yeni almış olduğum Alpinestars SP -8 eldiveni birkaç ana başlık içinde anlatmaya çalışacağım. İlk önce tasarımdan başlayayım, tasarım; kırmızı, siyah ve beyaz. Eldiven uzun yani bilekleri kapatıyor, ama sert bir bilek koruması mevcut değil...
  4. O

Karbüratör hava ayar vidası [RESİMLİ]

Arkadaşlar resimdeki kırmızıyla işaretlediğim vidayı sağa sola döndürmeye çalıştım imkansız dönmüyor. Hava ayar vidası bu mu yoksa başka bir vida mı? ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ---------- Yok mu bi bilen?
  5. O

Karbütor ayarı acil yardım 125 st. Stop atme sıkıntısı.

Bugün arkadaşımla beraber geziye çıktık yaklaşık 70 km. 35 km sıkıntısız gidişten sonra yaklaşık 45.km de motor istop etti bir anda durduk jiklenin açık olduğunu fark ettim. Yaklaşık 10 km'dir jikle açık sürüyormuşum. Kapattım jikleyi motor çalışmamakta inat etti bende jikleyi açıp rölanti...
  6. O

GPS takip sistemi montajı

En kısa zamanda altta linkini vermiş olduğum ürünü sipariş edeceğim. http://www.ebay.com/itm/Real-Time-GPS-Tracker-GSM-GPRS-Tracking-Tool-for-Car-Vehicle-Motorcycle-Bike-/291532963396?hash=item43e0b7fe44 Tahmini olarak 25-30 güne gelir. Asıl sıkıntı ise ben bunu direk aküye bağlasam aküyü...
  7. O

Belediyenin kum havuzu projesi(!)

Arkadaşlar ben Güzelbahçe de oturuyorum buralar özelikle yelki tarafı yeni yeni yapılaşıyor belediye rant uğruna her yeri imara açıyor ama oraya gelen kamyonların döktükleri kumları düşünmüyor maalesef. Bugün yokuş aşağı bir yoldan kum olduğunu bilerek saate 10 km hızla inerken bir anda kendimi...
  8. O

Lastik tavsiyesi - Bajaj discover 125 ST

Kışın yağmurlu havada bana güven verebilecek bir lastik arıyorum. Yazın da kullanabilmem önemli. Şu anda üstünde eurogrip denen lastikler var. Azıcık kumda falan hemen kayıyor. Bütçem max. 400 tl. Ön lastik : 2,75*17 41P Arka lastik : 3,00*17 50P
  9. O

Güzel duran topcase tavsiyesi - Bajaj Discover 125 ST

Merhabalar arkadaşlar okul çantamı koymak için bir topcase arıyorum. Normal plastik olanlar da iş görür ama daha şık bir şey olsun, kurye gibi olmasın istiyorum. Mesala SW motech'in trax aliminyum topcase'leri var ama 1030 tl gibi fiyattalar ben en fazla 350 verebilirim. Sizin marka...
  10. O

Bajaj Discovery 125 ST Marş basmıyor. Acil yardım

Arkadaşlar iki saattir canım sıkkın düşünüyorum. Bugün kullanmaya başladım motoru haliyle biraz acemiyim tabi kaldırırken falan bir kaç kez istop ettirdim. Daha sonra akşamüstü çıkardım motoru bastım marşa gittim. 5 dk sonra kapattım tekrar marşa bastım çalışmıyor neyse yokuş aşağıydı 1 e aldım...
  11. O

Motor Seçimi - Yarın alınacak

Arkadaşlar merhaba lafı çok uzatmadan konuya gireyim. Bugün bayi bayi gezdim aklıma bir scooter iki de motor ilişti. Neden ybr değil diye sorarsanız fiyat farkı ve satıcının maximum karttan çekememesi diyeyim. BAJAJ DISCOVER 125 ST YAMAHA DELIGHT (Biliyorum scooter ama çok rahat ve konforlu...
  12. O

İzmir'de motor eğitimi

Arkadaşlar motor eğitimi alacağım henüz ehliyetim yok bir arkadaşım bana Karşıyaka'daki Motoroom'da Çağatay hocayı tavsiye etti. Bilenleriniz veya başka bir yer öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  13. O

Öğrenciyim, başlangıç motoru arıyorum.

Arkadaşlar merhaba, ben Olcay. Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Motor hevesim okul servisinin çok pahalı olması ile başladı ilk başta elektrikli düşünürken benzinliye geçtim. Daha sonra mondiallere bakarken hondalara aşık aşık oldum. Kullanım amacım genel olarak okula gidip gelmek ve...

Yeni mesajlar