Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese hayırlı günler dilerim. Kış ayları geldi motora bilemiyorum bugün motoru çalıştırayım dedim marş almadı akü bitmiş aküyü şarj ettim ama takarken vidalarını sıkmadan deneyim dolmuş mu bakayım dedim kontağı çevirdim marj a bastım motor kapandı sanırım bu esnada temassızlık oldu aküde 5-10...
4 silindirli motorda marşa basınca kendiliğinden almıyor. Üst kapaktan dediler yapıldı sorun çözülmedi hala. Neden olabilir. Usta pistonlardan biri çalışmıyor diyor. Başta da üst kapaktan demişti. Pistonun bir tanesinin çalışmaması marşa basınca almamasına sebep olur mu?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sifirdan-daha-guzel-ustelik-13-bin-tl-indirimli-376413609/detay
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama bence olmamış.
İyi günler. 2006 gsxr aracımda marşa bastığımda ateşlemiyor. Gaz kokunu açınca ateşliyor. Işık'larda durduğumda stop ediyor. Motor ısınınca stop etme olmuyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Tps sensöründen mi kaynaklıdır. Egsozda patlama da oluyor. Buji yâ da süpaptan olabilir mi? Teşekkür...
Iiiyi aksamlar arkadaslar. Bugun ikinci el kawasaki er6f aldim. Motorla 250 300 km yol kat etmisiken 8-9bin devirde 150 km hizda motordan aniden garip bi ses geldi ve kapatti kendini. Saga cektim marsa basiyorum gır gır die sanki bisey bosa donuyor sebebi ne olabilir. Moralim cok bozuldu.
Arkadaşlar 2003 600 rr ım war zincirini yeni değiştirdim uzun yol yaptım 700 km. motor 6000 devire geldiğinde garip bi ses geliyor çözemedim sanki arkadan geliyordu 7000 devirde kesiliyor 6000 devirde kesiliyor sadece 6000 devire değince çıkıyor neden olabilir zincire baktım gevşemişti. bu ses...