Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende sürekli veririm bahşiş.Hava kötüyken verdiğim siparişte kendimi kötü hissdiyorum.Sorduğum tüm kurye arkadaşlar abi öyle düşünme sipariş vermezseniz biz para kazanamayız diyor.
Bende not kısmına dikkatli gelsin acele etmesin yazıyorum hava kötüyken.Soğursa ısıtırız olmadı.
Buda bir açıdan tehlikeli.Chatgpt web sitelerini tarayıp sonuç üretiyor ama asıl içeriği üretenlerin sayfası bundan bir şey kazanmıyor.İçerik üretenler reklam ve sponsor gelirleri düşüyor sayfalarının trafiği azalıyor.Bir süre sonra kapanırsa kaliteli içerik üretilemeyeceği için chatgpt de bir...
Ben plakalık yerine alüminyumdan böyle bir sac yapıp motora bağladım.Plakayıda buna çift taraflı bant ve slikonla yapıştırdım.Sökülmesi düşmesi imkansız.
[/url][/IMG]
Plakanın düşme sebebini açıklıyorum toplanın.:cherry: Bu plastik plakalık lar hani servislerin falan reklam olsun diye taktığı.Bunları servisler bedava taktıkları için en ucuzunu temin ediyorlar.O plakalıkların kaliteli malzemeden basılmışı yoktur heralde çünkü öyle bir talep yok.Bu plakalıkları...
Şu plaka kaybetme mevzusunda hep şu deniyor.Kaybettiğin plakayı biri alıp suç işlerse.Arkadalar şuç işleyecek adam çıkıp yolda düşmüş plakamaı arayacak.Yada yolda plaka bulan biri alıp kendi arabasınamı takacak.
Şuç işlecek adam plakayı değil kökünden aracı çalıyor.Yok illa plaka takacaksa verir...
Sipariş verdiğim ürün geldi.Youtube da incelemeleri var bir iki resim ekleyip nasıl bir şey olduğunu paylaşmak istedim.
Sürücü selesi altı fileli hava gevirgen yapıda
[/url][/IMG]
Alt fileli kısım yakın çekim
Üst yüzey kaymaz yapıda bir yüzey
[/url][/IMG]
İç yapısı 5cm kalınlıkta yaklasık...
Motosiklet sektörüne kötü haber!
Motosiklete ilave yüzde 10 daha ek gümrük vergisi getirilerek ek vergi toplamı yüzde 30'a çıkarıldı.
Motosiklet sektörü Covid 19 ve artan kurların etkisi ile düşüşe geçmesinin ardından 21 Nisan 2020 tarihinde 31106 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2430 sayılı...
Hırsızın kullandığı aracın yaptığı işle bir ilgisi yok ama. Motorcular far çalıyor algısı oluşacak.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/milyonluk-vurgun-yakayi-ele-verdiler-5631985/
İyice paranoyaklaştım.Güvenlikli sitede kapalı garajda duruyor motorum.Arka tekerden onguard zincirle bağlı ön tekerde alarmlı disk kilidi var.
Haftada iki üç kere rüyamda motoru çalıyorlar.Rüyamda yine rüya görüyorum diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Sonra rüyada olmadığımı fark edip yine...