Okan Sinan Ocan kullanıcısının son içeriği

1. Okan Sinan Ocan

İstanbul'da Honda ve yamaha yedek parça satan yer nerede var?

Aslan besleyen yedigine bakmaz ama üc kurus ucuz diye cakma hava filtreside takmamali yani :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  2. Okan Sinan Ocan

Herkese iyi bayramlar.

İyi bayramlar herkese
  3. Okan Sinan Ocan

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

Savcılık ne yapsın sana , sizin mevzulara Mazhar Osman da bakarlardı bizim zamanımızda . Bu arada X hesabım yok derken gayet samimiydim . Baktığınız hesap Twitter zamanından kalma ve o yıllardan beri aktif değil . X in 2023 de başladığını düşünürsek benim hiç X hesabım olmadı. Savcılık falan...
  4. Okan Sinan Ocan

X de hesabımmı varmış ? Benim bundan niye haberim yok acaba🤣🤣🤣
  5. Okan Sinan Ocan

Kızıma söyleyeyimde Erinçciğim bu konuyu yüzüne sorsun bakalım ne diyecek ?
  6. Okan Sinan Ocan

Seninle siyaset tartışmam çünki beni hiç tanımıyorsun. Ama ne yalan söyleyeyim Kemal abi adına çok sevindim . Bak ima değil direk abi diyorum. 40 yıldır yakından tanıdığım ve öyle uzaktan değil ailenin direk içinden birisi olarak kendisine yapılanlara çok üzülmüştüm. Şimdi diyorumki keser...
  7. Okan Sinan Ocan

Hiç dert etme biz seni her türlü dalgaya alırız . 34 saat iddialı rakam molalar dahil mi hariç mi ? Ona göre dalga geçeceğim. 😎
  8. Okan Sinan Ocan

lastik hava basıncı

Kitapciginda yaklasik 33 yaziyorsa en dogru basinc odur. Pistte uygulanan basinclar yolda kullanilmaz. Burada tartismak gereksizdir.
  9. Okan Sinan Ocan

lastik hava basıncı

Internette net bir sonuca ulasamadim maalesef. En dogru basinc motorunuzun üzerinde yazan basinctir. Ölcü degismedigi sürece her marka lastik icin bu basinc uygulanir. Öne 32 arkaya 29 bastiginizi söylemissiniz ki eger piste cikmayacaksaniz bu lastik basinci dogru degildir. Pist disindaki her...
  10. Okan Sinan Ocan

lastik hava basıncı

Motor nedir ?
  11. Okan Sinan Ocan

Hakkını verdim vol2

Aferin sana , çıkar yolların tadını. Ama, Öyle gözlemeciye falan gitme sonun GS olur üzülürüz 🤣🤣🤣🤣🤣
  12. Okan Sinan Ocan

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

İlla araya girip mantıklı mantıklı ve hatta doğru yorumlar yapıp ağız tadı ile polemik yapmamıza bile izin vermiyorsun . İşte bu yüzden sevmiyorum seni 🥰🥰🥰🥰🥰 1779439867 Allah sizlere daha uzun ve sağlıklı bir ömür versin .
  13. Okan Sinan Ocan

Yavrucuğum seninle muhatap olmadan ne zevki kalacakki. Ha forumu yada Erhanı satın aldın da bizim haberimiz yoksa beni yasaklama gibi bir lüksün olabilir. Zaten öyle bir durumda forumun düşeceği seviyeyi düşününce yasaklı olmak daha hayırlı olur benim için. Sodurluya selam söyle o işler klavye...
  14. Okan Sinan Ocan

Aynen iade ederim .
  15. Okan Sinan Ocan

Yavrucugum, Cücük kadar aklinla algi yapmaya ugrasiyorsun ama nafile . Mabadindan hatira uydurup aklinca bana cakacaksin ama olmuyor olamiyor. 40 yildir motora biniyorum 15 senedir egitmenim. Hicbir zaman o kafandaki egitmen tiplemesine uyan bir adam olmadim ,olamam. Herkese hakettigini...

Yeni mesajlar