Oğuzhan EŞEN kullanıcısının son içeriği

1. O

Eski Cup Motor Modifiye

Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bende Eski Bir Salcano 100 Cup Var Yanlış Hatırlamıyorsam SALCANO SM 100 2H Dış Kaportası dağınık ama motorun içinde bir sorun yok. motoru filan sağlam motor sürmeyi onunla öğrendiğim için kanatları filan eskidi ben şimdi bu motoru adam etmek istiyorum.Ama...
  2. O

Bisan Atlas Cgr 125 / Kullanıcıları Bilgi Paylasımı

CUB TOURING E-SCOOTER ATV/CROSS SCOOTERFİYAT LİSTESİ E-KATALOG ATLAS CGR 125cc ATLAS CGR 125cc * MOTOR TİPİ DÖRT ZAMANLI , TEK SİLİNDİRLİ , BENZİNLİ MOTOR SİLİNDİR HACMİ *124,1 CC SİLİNDİR ÇAPI X STROK - SIKIŞTIRMA ORANI 9,2:1 MAKSİMUM GÜÇ 9,7 hp (7,2 kw) 8500 d/d ‘da MAKSİMUM TORK 9,0 N.m 7500...
  3. O

Yeni Motor Alacağım İçeriiii

Öncelikle Selamun Alekyüm MT Üyeleri; Ben 14 Yaşındayım yazın 125 cc bir motor alacağım Aklımda Mondial 125 MH Drift Var ama size bir danışayım dedim sizce hangi motoru seçmeliyim.Hangi Motor Daha kaliteli Yzarsanız Sevinirim Edit.: Daha bebesin motor senin neyine gibi şeyler yazmayın 2-3...
  4. O

TVS mi YBR mi CBF mi

5000 tl param var hangisini alıyım aklımda apache var yardımcı olursanız sevinirim
  5. O

Yeni Motor Alacağım Yardımcı Olun Lütfen [ tvs mi ybr mi ]

Arkadaşlar ortalama 5000 TL kadar para biriktirdim.125 veya 150 cc bir motor almayı düşünüyorum.Aklıma apache daha yatkın gibi geliyor ama yinede size bir danışayım dedim benim için kıyaslarmısınız? Cevap Veren Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler...