Oğuz06 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yeni ehliyet alanlar bir bakabilir mi ( Degerli kagit bedeli sorunsali )

Arkadaşlar bilen arkadaşlar biran önce cevaplarsa sevinirim . Sorum şu : 2015 yılında aldığım eski tip ehliyetim var. A2 sınavına girdim kazandım sertifikam çıktı. Normalde ilk kez ehliyet alırken 130 tl civarı bir değerli kağıt bedeli var. Bir de eski tip ehliyeti yeni tipe donusturmek icin...
  2. O

B den A2 ye geçme (Değerli kağıt bedeli sorunsalı )

Arkadaşlar bilen arkadaşlar biran önce cevaplarsa sevinirim . Sorum şu : 2015 yılında aldığım eski tip ehliyetim var. A2 sınavına girdim kazandım sertifikam çıktı. Normalde ilk kez ehliyet alırken 130 tl civarı bir değerli kağıt bedeli var. Bir de eski tip ehliyeti yeni tipe donusturmek icin...
  3. O

Afyonkarahisar

Arkadaşlar afyonda birkac gunluk ya da tek gunluk motor kiralayabileceğim güvenilir bir firma var mıdır
  4. O

Motor fiyatları düşecek mi yoksa ...

Arkadaşlar bu doların düşeceği yok gibi gözüküyor ve motor fiyatları çok yüksek seviyelerde . Peki şu an motor alınır mı yoksa sizce düşer mi düşüncelerinizi merak ettim. :king:
  5. O

Ankara'daki kardeşlerim sorum sizlere

Merhaba arkadaşlar motor dünyasına ilk adımlarımı atıyorum A2 sınıfı ehliyete başvurdum . Motor almadan önce ekipman almam gerekiyor sanırım . Ankara'da özellikle 2. el mondial asya gibi falan motorları alabileceğim motosiklet mağazaları nerede bulunur ? Bir de ekipman alabileceğim uygun yerler...