Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi gunler bu gun arkadasimla giderken motordan dustuk ikimizdede kask vardi kimseye carpmadik arka teker kaydigi icin yanlamasina dustuk sadece sonra hastaneye gittik dizi agridigi icin orda polis tutanak tuttu sonra doktordan aldim karakola gittik onlar trafik subeye gidip rapor alip sonra...
Aklimda bi soru var ehliyet almaya gittigimde orda kendim su adrese gelsin diyebiliyomuyum yoksa sistemdeki kayitli adresemi gidiyo ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------
Bilen kimse yok mu ?
Abilerim kardeslerim benim b sinifi ehliyetim var ve a2 alicam ocak ayinda simdi ben a2 yi alinca stajyer olcak b ehliyetim ne durumda kalacak biri stajyer biri normal ehliyetmi olacak ve kart parasi 119 lira suan yeni ehliyetler 15 lora ben a2 alirken ne kadar odiycem bunlar hakkinda bilgisi...
Bugun ehliyet sinavina girdim ve yolun yarisinda istop ettirdim diye sinavimi bitirdiler motorda kucuk bisey sigamiyorum bi turlu gaza verince arka taraf titriyodu frenleri zor turuyodu sonra geri donerken motorun zinciri atti geri taktim sinav alaninda kursun sahibi kampanasi kirilmis bilerek...
Yolda giderken stop lambamin cami dusmus mondial extreme max heryere baktim stop cami bulamadim internettede hep full stop satiliyo camini nerden bulabilirim ?
arkadaşlar hep almak istemiştim ve ilk motorumu aldım ama şimdi trafik sigortası gibi bişey çıktı başıma alırken biliyodum ama bukadar çıkacağını bilmiyodum 2000 lira isteyen bile var en dusuk 675 lira istoyolar motorum izmir plaka ve 19 yaşındayım daha düşük bulabilirmiyim yardım edin lütfen.