odisabi kullanıcısının son içeriği

1. O

Black Friday Geliyor

Evet arkadaşlar 8 gün sonra black friday sizce ekipman fiyatlarında oynama olur mu ? Kışlık bir cekete ihtiyacım var Danise Laguna Seca D-Dry bakıyorum 850 ye geliyor(Motoin, black firday de sizce 500-550(Bütçem max olarak bu) bandında yakalanabilir mi ? Ayrıca gördüğümüz ekipman fırsatlarını da...
  2. O

İLK KAZA

İyi akşamlar olsun cümleten.İlk kazamı takribi yarım saat önce yaptım.Allahtan ufak bir şekilde oldu.Ve herzaman ki gibi dikiz aynalarının kullanılmayışından kaynaklandı.Ana cadde diyebileceğim bir yerden çok düşük hızlarda gidiyordum park halinde olan bir araç hiç bakmadan sinyal olmadan kırdı...
  3. O

Kararsızlık

Cumleten gunaydin arkadaslar.İlk motorumu alicam fakat 3 model arasinda kaldim karar vermek zor acikcasi benim icin (Ybr,cbf,apache dusunmuyorum)İlk olarak cf moto ikinci karizma r ve sonuncu pulsar 150 As.Limitim 7 bin civari ama KREDİ KARTİYLA almak durumundayim. Tabi ki bu fiyata...
  4. O

1000 TL Mont ve Kask Önerisi

Arkadaşlar iyi günler yakın zamanda motor alacağım mont ve kask için 1000 TL gibi bir rakam ayırabiliyorum.Doların artışı malum ama bugün bu fiyata ne alabilirim var mıdır öneriniz ? Ayrıca ikinci el olarak almakta var aklımda aynı fiyata daha iyi ekipmanlar alabilirim diye düşünüyorum.Araştırıp...

Yeni mesajlar