Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu motoru almak istiyorum ama diğer önceki modellerindeki gibi kronik sorunları var mıdır kullananlar yazabilir mi rica etsem. Gösterge resetleme,stop etme gibi motor hoşuma gitti.
Arkadaşlar herkese iyi gunler Honda cbr 250 almayı düşünüyorum fakat 2017 piyasası çok uçuk. Acaba honda cbr 250'yi takip eden arkadaşlar model farklarını söyleyebilir mi 2014 ve 2017 arasındaki modellerinin ne farkı var ? Çünkü kasa 2014te değişti.
Arkadaslar herkese iyi forumlar benim apache rtr 150 motorum vardi biraz kullanıp sattım. Yeni motor arayışına girdim iki model arasında kaldim dediğim gibi.Abs sadece önde varmış Pulsarda ama bir yandan da yamaha mt hayallerimin motoru fakat 2016 modelinde abs yok ikisi de hemen hemen 2 milyar...
Herkese iyi forumlar arkadaşlar, benim motorumda (apache rtr 150) dün yolda giderken toprak bir yoldu. 2.viteste 25le falan giderken gazı actim ibre 0 gosterdi gaz yemedi stop etti. Hemen calistirdim, çalıştı yine gaz yemedi stop etti bu sadece 1 kez oldu dun 15 20 km de sürdüm o olaydan sonra...
Arkadaslar 2 ay önce apache rtr 2014 alarak araniza katıldım daha once bir scooter sürücüsüydüm. Motosikletim sorunsuzdu normalde fakat son 2 haftadır yolda giderken kendi kendine stop ediyordu.
Elektrik aksaminda bir sorun oldugunu düşünüp elektrikciye gittim sigortada temassizlik var diyip...