obk047 kullanıcısının son içeriği

1. O

2021 KTM 390 DUKE SIFIR AYARINDA SATILIK

Marka: KTM Model: 390 Duke Yıl : 2021 Trafiğe çıkış tarihi: Temmuz 2021 Garanti: 20 ay KM: 6.000 KM Durumu: Sıfır ayarında Ekstra: Orijinal KTM motor koruma demiri Fiyat : 89.000 TL Açıklama : 6.000 KM de olan motorum sıfırdan farksızdır. Çizik düşme kalkma yoktur. Gönül rahatlığı ile alıp...
  2. O

FC MOTO %15 İNDİRİM BAŞLADI

Arkadaşlar selam herkese, Uzun zamandır indirim kovalıyordum. %15 tüm ürünlerde indirim kodu gelmiş MEGA15 koduyla alışverişinizde sepette %15 net düşüyor. Tüm ürünlerde geçerli şekilde. Ben 3. Alışverişimi dün yaptım. Severek alışveriş yaptıgım bir site. Bedeninizi bildiğiniz şeyleri alırsanız...
  3. O

Artçı ekipmanı hakkında fikir

Arkadaşlar herkese selam. Motora yeni başladım 29 yaşında efendice kullanan biriyim diyelim:) Güvenliğe çok önem verdiğim için motor almadan ekipmanlarımı aldım. Daha önceki başlıklardan belki hatırlarsınız. Dainese racing 3 deri mont sırt göğüs koruma+ shoei gt air 2 kask + kevlar korumalı...
  4. O

Shoei gt air 2 hakkında

Herkese iyi akşamlar . Yeni aldığım kaskım shoei gt air 2 modelini tam bedenimde aldım. XL beden. Kafama oturması tamam ama boyundan bağlamasını yaparken çok sıkıyor. Fotoğraf ekledim. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Düz dururken rahatsız etmiyor ama sağa sola kafamı çevirdiğimde o bağlama kısmı...
  5. O

Abus 8077 disk kilidi hakkında

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Abus disk kilidi bakıyorum da. 8077 modelini almak istiyorum. İnternette en uygun 1400 TL gibi bir tutara var. Bunlar tek model midir yani her motora uyar mı? Bu paraları vermek gerekli midir? Farklı bir öneriniz olur mu? Evimde kapalı otopark var. İş yerimde de...
  6. O

Polis yetersiz ehliyetten ceza kesebilir mi? |KTM DUKE 390 + HUSQVARNA SVARTPİLEN 401

Herkese hayırlı akşamlar, Husqvarna Svartpilen 401 almaya karar verdim ancak ehliyetim A2. 28 yaşındayım ama yazılırken yaptık bir hata A2 aldık. Soracağım soru şudur. Svartpilen teknik özelliklerine bakınca 375 CC ve 32 KW. Yasal sınırların içerisinde ancak KW/KG oranı kanuna göre 0.20 maks...
  7. O

Husqvarna Svartpilen 250/ CB250R / MT25. 3 motor arasında kaldım?

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi pazarlar. Ekipman ve ehliyet işini hallettim. Aranıza katılmam için yalnızca motor alma aşaması kaldı. Tarz olarak naked belirledim. Başlıkta belirttiğim gibi 3 motor arasında kaldım. Birincisisi Honda CB250R, ikinci motor MT25 , üçüncü ve beni tip olarak en...
  8. O

Shoei Gt Air 2 | Bu kasklar arasında ne fark var? Öneri

Merhaba, Model olarak shoei gt air 2 de karar kıldım. daha önce açtığım konularda fc motodan alışveriş yaptığımı ve memnun kaldığımı söylemiştim. Olumlu tecrübem sonrası kaskı da buradan almaya karar verdim. Model gt air 2 ancak bazı düz siyah olan modeli ile attığım model arasında 1000 küsür...
  9. O

Siz olsanız hangi kaskı alırsınız?

Arkadaşlar herkese hayırlı geceler. Shoei Gt Air 2, AGV K6 ve HJC RPHA 11 Venom 3 kask arasında kalmış bulunmaktayım. 3 ünü de denedim test ettim yani kafa yapıma 3 ü de uygun. Motoruma da uygun. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Shoeide düz siyah olan bütçeme uygun. Agv ve hjc desenleri...
  10. O

FC MOTO 2021 MART ALIŞVERİŞİM

Arkadaşlar herkese selam öncelikle. Motosiklet ehliyetine yeni yazılmış,yıllardır motor almayı düşünen ve sonunda Mayıs ayında motorunu alacak bir kardeşiniz olarak ekipmanlarımı yavaş yavaş toplama konusunda girişimlerim oldu. Deneyimlerimi sizle paylaşmak adına bir yazı yazmak istedim...

Yeni mesajlar