oalagz kullanıcısının son içeriği

1. O

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhabalar motoruma ön arka balata değişimi ve hidrolik değişimi yaptıracağım ancak kuralkanın sitesinde dominar 400 ug için ön arka balata yok başka nereden temin edebilirim bunları?
  2. O

Ne gibi bi problem vardır motorda böyle bi durumda? Hatalı frenleme yaptığımı düşünmüyorum. Bu arada danışmak istediğim bir konu daha var 1-2 gündür ön frende en ufak frenlemede sık bırak yapıyor dalgalı frenleme yapıyor ama abs devre girmesi gibi değil. Motordan anlayan bir arkadaşım bunlarda...
  3. O

Anladım teşekkür ederim normal sanırım yaşadığım durum. Ön frene talim o zaman.
  4. O

Merhabalar dominar 400 motorumun arka freni çok zayıf çok fazla basarsamda abs hemen devreye giriyor takır takır abs sesi geliyor ama hiç durmuyor verimli frenleme yapmıyor ön frende sıkıntı yok güzel çalışıyor.Aynı sorunu yaşayan var mı sanki eskiden böyle değildi daha iyi tutuyordu. Fren...
  5. O

Merhabalar 10bin km bakım fiyatları servislerde ortalama nedir? Bir kaç özel servise sordum parçalar bana ait 2500-3500 lira arası fiyat diyorlar bende yetkili servise sordum parça ve yağ dahil 3750 diyorlar yetkili servis daha mantıklı geldi bana bi yağ ve filtre değişimi için istedikleri 3500...