o_city kullanıcısının son içeriği

1. O

Yeni Motorum KUBA 150-9

Bugun hayirlisi ile motoruma kavustum. Artik haftasonu turlari davetlerine acigim:) Tum dostlara hayirli surusler. Tekeriniz Duz Bassin..
  2. O

yol tarif

Arkadaslar topkapi dan atasehir e hangi toplu tasima araclari ile nasil gidebilirim. Durak isimlerinide soylerseniz sevinirim.
  3. O

Noter Devir Islemi.

Yeni aldigim KUBA 150-9 motorumun bu cuma gunu noter devirini alacagim. Bu islemleri bilmedigim icin soruyorum. Noter fiyati sordugunda dusuk gostermek bize bir arti yada eksi getirisi olur mu?
  4. O

34 plakali motorun vergisi

Selam Arkadaslar. 34 plakali motorun trafik sigortasi, vergisi,alim-satim devir ve muayenesi ucretleri ne kadar arkadaslar?
  5. O

Kuba Motor Hakkında Bilgi İstiyorum

Selam Arkadaşlar. Bu hafta bir KUBA nın 150-9 modelini almayı planlıyorum. Bu modeller hakkında bilgisi olan yada kullananlar varmı? Yedek parçası vs. yani kısaca bu motorun artıları ve eksileri nelerdir?
  6. O

Kuba 125-9 hakkında

Selam Arkadaşlar. Bu hafta bir KUBA nın 150-9 modelini almayı planlıyorum. Bu modeller hakkında bilgisi olan yada kullananlar varmı? Yedek parçası vs. yani kısaca bu motorun artıları ve eksileri nelerdir? Düzenleme: Başlıkta 125-9 yazmışım 150-9 olacak.

Yeni mesajlar